Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - ultracontour x liposukce x vacupress??? - Liposukce

ultracontour x liposukce x vacupress???

kata zaslal(a) v 1.1.2008 15:26:   

je mi 23 let a chci podstoupit liposukci boků - vnější strany stehen a nevím, která varianta je pro mne vhodná. Jsem štíhlá, ale v těchto mých rizikových partiích mám nahromaděný tuk(syndrom jezdeckých kalhot) a dosti viditelnou celulitidu na hýždích, bocích a zadní straně stehen. Mám tento problém od 15ti let a přes veškeré diety, hodiny v posilovně nic nezabírá. Je těžké získat objektivní radu, proto se ptám jaký máte názor na varianty Ultracontour x vacupress x klasickou liposukci?Jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých variant? nějaké stručné srovnání od někoho, kdo má stímto zkušenosti bych ocenila...Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Medilip - MUDr.Jaroslava Kačírková Medilip
3.1.2008 11:16:

Dobrý den Katko,k odstranění t.zv.rajtek je vhodná tumescenční liposukce.Bohužel celulitidu touo metodou nevyřešíte. MUDr.J.Kačírková

Nahlásit nevhodný příspěvek

nabizime Vam SmartLipo s moznosti okamziteho odsati rozpusteneho tuku. vice informaci o teto metode u nas 721 283 208, 222 222 335 neb na www.smartlipo.cz www.drwernersmartlipogroup.cz a neb na google.com

nabizime Vam SmartLipo vice informaci u nas 721 283 208, 222 222 335 neb na www.smartlipo.cz www.drwernersmartlipogroup.cz a neb na google.com

Liposukce při této diagnoze je vhodná metoda,s trvalým efektem.Přijdťe se ukázat -každé pondělí 9-18h pátek 10-14hod.cena této oblasti 10-16tis. TOC

Vážená slečno. Na korekci problematických partií je vhodný Ultrashape. V případě Vašeho zájmu volejte 284840002. S pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
1.1.2008 21:49:

Dobrý večer. Naše zařízení může nabídnout jak liposukci, tak lipolýzu. Podrobnější porovnání tady již několikrát bylo zveřejněno. Rozhodnout konkrétně u Vás je možné až po vyšetření. Ale, pokud Vám nevadí diskomfort po liposukci, volil bych podle popisu raději ji, třebaže může zhoršit celulitidu. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

JAJAJA
1.1.2008 17:55:

Ahoj, byttebou jdu na liposukci-to jedine ti pomuze od tuku natrvalo. Ultracountour sice vypada hezky(jako ta myslenka)-ale kolik holek co na tom byly a jsou spokojene znas?(ja zadnou)-navic u teto metody ani envis, kolik tuku ti bylo odstraneno. Vacupres je metoda spis na redukci celulitidy-ale neni to metodan trvala-proste to pomaha jen kdyz na to chodis a ubytky objemu jsou zpusobeny spis redukci vody z tkani a vycisteni lymf.systemu. -coz se po case zase vrati do neuspokojiveho stavu(pokud na to nechces chodit porad a utracet tak do nekonecna)..Ja bych volila liposukci, sama jsem na ni byla a kdyz si vyberes dobreho doktora-coz neznamena zdaleka draheho,tak si myslim,ze uspech je zarucen. Po lipo muzes parkrat jit jeste na vacupres a bude z tebe kocka:-))

podbradek:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova