vacupress nebo lymfoven?
Iva zaslal(a) v 4.3.2007 11:38:
Dobrý den,prosím o odpověď,zda je pro člověka 20 let po vyléčení Hodgkina na zeštíhlení postavy vhodnější ošetření přístrojem vacupress nebo lymfoven?Děkuji za brzkou odpověď.
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
iveta447@centrum.cz
25.4.2008 13:18:
Dobrý den, chci se zeptat, zda si myslíte, že běžně prodávané přístroje na lymfodrenážní masáž jsou kvalitní a dostačující, čí to jsou jen slabé náhražky profesionálních přístrojů.Mám vybraný přístroj od fi.elektrocoleti a mají tam jakýsi q 6000.tlak-55-275 mmHg-šestikomorový a potom q 1000 tlak-20-200mmHg-čtyřkomorový. Nejsem nijak nemocná, ale občas každý potřebuje tělo pročistit. Děkuji
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
zuzana kupcova
12.2.2008 19:21:
dobry den,muzu chodit na lymfoven kdyz na 80% zdědím vnitrni krecove zíly po mamince?jeste jsem na vysetreni nebyla, ale urcite je budu mit. dekuji.
odpověd
sylva
15.4.2008 19:02:
Jsem lymfoterapeut a doporučuji u onemocnění žil cévní vyš.,jen tak se vyhnete nežádoucích účinků.Poté by měla následovat návštěva u lymfologa,který doporučí tyto masáže.Pokud navštívíte kosmetický salon,tlak přístroje by u žil neměl přesáhnout 46 mm/Hg.Abyste dosáhli většího účinku,doporučuji si koupit kompresivní punčochy,vždy po každé masáži obléci.
odpověd
Katka
14.1.2008 13:31:
dobry den, chtela bych zkusit vacupress, ale praskaji mi zilky na nohach a mam urcite dedicny sklon ke krecovym zilam. Myslite, ze by pro me byla lepsi lymfodrenaz nez vacupress? dekuji za odpoved.
odpověd
sylva
15.4.2008 19:05:
Pokud vám praskají žilky,přístrojovou lymfodrenáž nedoporučuji.Vhodná by byla ruční lymfodrenáž a následně kompresivní punčochy.Zároveň doporučuji návštěvu v cévní ordinaci.
odpověd
Helena Petraturova
27.10.2007 21:13:
Urcite bych Vam doporucila pouze jemnou manualni lymfodrenaz