váha
Jaroslava zaslal(a) v 15.5.2008 11:38:
Dobrý den, podstoupila jsem před 6 měsíci tumescenční liposukci vnějších a vnitřních stehen. Chtěla bych se zeptat jestli je možné, že zvazivovatění odsátých oblastí způsobí příbytek hmotnosti? I když se stravuji jako před lipo.? Děkuji za odpověďPartner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
16.5.2008 10:28:
Milá Jaroslavo,Vámi popsaná změna na odsátých místech znamená,že jste buď podstoupila liposukci na pracovišti s poněkud rabiátským přístupem lékaře,nebo se tak hojíte (to je však v minimálním počtu případů).Obecně liposukce většinou nastartuje positivní obrat ve stravovacích a pohybových stereotypech,které se projeví dalším váh.úbytkem.Postrádám ve Vašem disk.příspěvku údaj o fyzických aktivitách - jinak se připojuji plně k dr.Paděrovi. Váš W.Linzer
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Jaroslava
19.5.2008 9:59:
Děkuji za odpovědi. Pro doplnění. Měřím 164 cm. a vážila jsem při lipo 51kg. a nyní mě váha vystoupala na 55 kg. Denně cvičím 45 min. na orbitacku a rotopedu a nachodím cca 8 km. Opravdu se stravuji (dle tabulek) na hranici nejnižší redukční diety. Tento režim se nezměnil. Prto je mě divné, že váha letí stále nahoru???
odpověd
19.5.2008 14:22:
Milá Jaroslavo,děkuji za doplnění údajů.Myslím si,že zvýšení těl.hmotnosti by u Vás mohlo být zapříčiněno i nabytím svaloviny.V posledních létech pozoruji při konsultacích poměrně velmi často, zvláště u mladých dívek,mohutné zvětšení stehenních svalů.Působí velmi neesteticky,podobně jako u rychlobruslařek.Vinou je spinning,další s t.zv."zázraků".Bohužel,někteří nezodpovědní majitelé těchto center jsou schopni jim "ordinovat"ještě větší zátěže.Tuková vrstva nad svalem však zůstává stejná. Váš W.Linzer
odpověd
15.5.2008 14:10:
Dobrý den, liposukce ani pooperační hojení po liposukci nezpůsobuje příbytek hmotnosti. dr.Paděra