Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - valeckovani po liposukci - Liposukce

valeckovani po liposukci

dotaz zaslal(a) v 8.2.2008 18:48:

Prosim vas,proc je treba po liposukci valeckovat? zkazi se neco tim,ze valeckovat nebudu-totiz jsem 5 tydnu po liposukci vn.stehen a valeckovala jsem zatim asi 3 krat,doktor mi o valeckovani totiz nic nerekl a zjistila jsem to az na jedne z diskuzi.zkazi se neco ,kdyz jsem nevaleckovala?
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
11.2.2008 14:13:

Válečkování není všemocné,naopak,pokud není obnovena síť venozní a lymfatická může škodit.Osobně válečkování pacientkám neradím,ale záleží na doporučení Vašeho operujícího.TOC

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
9.2.2008 16:02:

Někteří lékaři válečkování považují za nepodstatné a proto o tom taky neinformují.Tato podpůrná léčba časně po operace vede k vytlačení sekretu z operovaných míst a později zlepšuje rovnání ploch. Není na škodu, když válečkovat nebudete, resp. když jste neválečkovala. V této době to nemá takový význam. Popovídejte si o tom se svým operaterem. Zdraví Dre.Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:valeckovani po liposukci
liposukce kolen:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova