Válečkovat po liposukci ano či ne?
Kaja zaslal(a) v 7.9.2007 9:26:
Slyšela jsem, že válečkování po liposukci je kontraproduktivní. Zabraňuje hojeni a tuk, že stejně rozválečkovat nejde. Že je to pouze výmluva lékařů, kterým se liposukce nepovede.. neválečkovala jste? můžete si za to sama. Válečkovala jste 2xdenně? Měla jste 4x ... Tak jak to tedy je?Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
19.9.2007 23:38:
Dobrý den, někteří klienti mají s touto doplňkovou metodou po liposukci dobré zkušenosti, především po odsátí tuku z oblasti břicha. Neslyšela jsem o negativním dopadu této metody, ale jistě není základem úspěchu. Tím je dobře odvedená práce operatéra.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.9.2007 13:12:
Dobrý den.Na našem pracovišti místo válečkování doporučujeme nosit elastický návlek delší dobu t.zn.2-3 měsíce od operace.S pozdravem MUDr.Hubert Topinka-Lékařský dům Praha 7.
odpověd
13.9.2007 18:35:
Osobně svým pacientkám válečkování nedoporučuji,dávám přednost kompresu a klidu na přihojení kůže a jejímu napojení na cévy a lymf.sstém.Rozhodně bych před tím neválečkovala.
odpověd
7.9.2007 20:53:
Vše se musí dělat s rozumem. Vlastní tělo si samo řekne co mu vyhovuje. Jistě nelze nerovnosti na toto svádět, ale poku jsou ještě nějaké zatvrdliny, lze jejich vstřebání takto urychlit.
odpověd
7.9.2007 17:11:
Dobrý den, osobně na válečkování nevěřím a sám jsem to nikdy svým pacientkám neradil.Spíše věřím na delší nošení kompresního prádla a dostatek pohybu během této doby/ sport,posilovna atd./ kdy je operované podkoží masírováno mezi svaly a kompresním prádlem. Zdraví dr.Šimek
odpověd
7.9.2007 11:49:
Dobrý den. Nevím, zda se ptáte jako pacientka stávající, nebo budoucí. Válečkování je jedna z metod, kterou doporučuje část lékařů, kteří ji věří. Další část ji za důležitou nepovažuje. Dosud jsem neslyšel od žádného z kolegů, že by byla vyloženě kontraproduktivní. Ale, a tuto část odpovědi bych chtěl zdůraznit, neznám kolegu, který by využíval jakékoliv doporučení jako výmluvu a "zadní dvířka" pro svůj neúspěch. Tedy, jestliže operaci teprve plánujete, tak s Vaším pohledem na problematiku raději na žádný zákrok nechoďte. Nashledanou, dr. Remeš