Vnější stehna, popř.boky
evahjk zaslal(a) v 28.9.2008 17:57:
Na vánoce odjíždím pryč a ráda bych podstoupila liposukci vnějších stehen-spíše tzv.jezdecké kalhoty, jde o takové ty typické ,,boule,, na vnějších stehnech.Tuku tam asi nebude moc, jsem poměrně štíhlá, přesto mi tato partie vadí.Zcela určitě budu chtít lokální anestezii.
Zajímalo by mě jak je to s termíny u vás, cena za tuto partii, případě kdybych chtěla ještě boky a zda do vánoc otok splaskne.Četla jsem že hojení může trvat až rok??????????????????????? Jsem pražská, ale klidně dojedu i do cca 200km města.Díky moc hezký den
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
30.9.2008 17:19:
Dobrý den,
v Medicom VIP v Praze provádíme již řadu let tumescentní liposukci v lokální infiltrační anestezii případně i v celkové anestezii při větším rozsahu zákroku. Jsme specializované pracoviště s mnoha zkušenostmi, vybavené moderní technikou včetně vibrační. Během října 2008 lze je možné Vámi požadovaný zákrok provést. Podle rozsahu ploch a množství odsávaného tuku je cena ambulantního zákroku v místní anestesii od 20 000,- do 29 000,- Kč, při větším rozsahu v celkové anestesii od 30 000,- do 40 000,- Kč.
Běžná rekonvalescence trvá asi 2 týdny, samozřejmě úplné zhojení ploch a regenerace tkání v operované oblasti činí 1 až 2 měsíce, někdy při velkém rozsahu i déle.
Bližší informace i přesnou cenu Vámi požadovaného zákroku dostanete při konzultaci v Medicom VIP, Spálená 16, Praha 1, tel. recepce 224 056 207 nebo se můžete objednat přímo.
S pozdravem MUDr. Michal Puls, CSc, tel. 604 627 057.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
30.9.2008 11:00:
Dobrý den , partie Vámi uvedené jsou nejčastěji prováděné a tumescentní metodou velmi dobře vypadající , cena ve Vašem případě je 12 OOO kč a na zákroku se lze domluvit prakticky během několika dnů , zavolejte prosím na můj mobil a domluvíme postup , děkuji DrProcházková 775941184
odpověd
29.9.2008 17:06:
Odsátí tumescentní liposukcí u typu žen jakojste vy bývá velmi úspěšné a s rýchlým hojením.Můžeme nabídnout termíny v polovině řijna a do Vánoc můžete být OK. Cena 15000 Kč.Viz naše www.ok.cz/vrbicky.
tel:272937286,nebo mob.:739678659
s pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
29.9.2008 15:59:
Liposukci vnějších stehen zvládá v lok.anesteze 95%našich pacientek,cena za vnější stehna je podl rozsahu 10-16tis.prádlo 95OKc,konzultace každépondělí 9-13 14-18hod.v Moravské 24 Praha 2.TOC
odpověd
29.9.2008 10:50:
Vážená paní, děkuji za Váš dotaz,
na naší klinice se provádějí liposukční i miniliposukční techniky odsávání tuku z problematických partií, ale protože se obáváte hojení po operaci, mohu Vám nabídnout miniinvazivní techniku řešení Vašeho problému.
Jedná se o elektrolipolýzu, kdy se do problematické oblasti zavádějí jemné jehličky, mezi kterými poté cca 1 hod probíhá slabý elektrický proud, který zvýší metabolismus tukové tkáně a zajistí redukci tukových polštářů v řádech cm. Jedinou komplikací jsou drobné modřinky cca týden po výkonu. Zákrok se opakuje 5-10x podle žádoucí redukce tuku a může se kombinovat s lymfodrenáží. Jedno ošetření stojí 3000 Kč a může se ovlivňovat i několik partií najednou.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
klinika GHC Praha
tel.222211206,222211208
odpověd
29.9.2008 7:56:
Dobrý den,ceník a podrobné informace o našem pracovišti najdete na www.medilip.cz.Je nutná konzultace ,která trvá asi hodinu a je zdarma.Termín bychom nalezli do poloviny října.Hojení je velmi rychlé a do Vánoc budete fit.
MUDr.J.Kačírková
odpověd
28.9.2008 20:31:
na odstraneni tuku Vam nabizime Body-Jet a na stazeni kuze dodatecne SmartLipo vse v lokalni anestesii s okamzitym viditelnym vysledkem pro Body-Jet bez nutnosti tumescentniho napousteni body-jet odstranuje tuk ne mechanicky ale jemnym vodnim paprskem s okamzitym odsatim a vysledkem office@aspenaestheticclinics.com Tel 222 222 335