Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vytékání tum. roztoku - Liposukce

vytékání tum. roztoku

Ilča zaslal(a) v 8.2.2008 15:24:   

Dobrý den, jsem 10 dnů po tum. liposukci trochant. oblastí. Byla jsem poučena, že po tomto zákroku dochází k vytékání tumes. roztoku, ale u mne k ničemu takovému nedocházelo a ani nedochází. Znamená to, že je něco špatně, nebo spíše jde o neobvyklou věc? A odkud by roztok měl vytékat? Z řezu (pod zadečkem), nebo ze vpichů, které mám na vnějších stehnech? moc vám děkuji za odspověď.

Vaše odpověd

Dobrý večer Ilčo,k vytékání tumescentní tekutiny dochází prvních 24 hodin po výkonu .Roztok odtéká rankami v kůži.Další dny obvykle již žádná sekrece není.Bylo by vhodné kontaktovat operatéra při obvyklé kontrole ,která bývá do týdne. MUDr.J.Kačírková

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Liposukce vnitřních a vnějších stehen
valeckovani po liposukci:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova