Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení hýždí - Liposukce

zmenšení hýždí

Jana zaslal(a) v 18.6.2007 18:38:

Dobrý den.Mám takový dotaz.Loni v říjnu jsem podstoupila liposukci břicha,stehen,podbřišku a boků.Vše je ok,ale problém je jinde.Od mala mám vystouplejší zadeček a mám pocit,že je den ze dne větší.Nevypadá to hezky a mám problém si cokoliv na sebe koupit co se týče oblečení.Někdy slyším i posměšky,ale já si s tím opravdu nevím rady.Zkoušela jsem i cvičit,ale nic se nezměnilo.Existuje nějaká možnost,při které bych měla pozadí placatější a hezčí?Jsem tím moc traumatizovaná a nešťastná.Děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
26.6.2007 17:23:

Lze provést i liposukci zadečku a Váš problém takto vyřešit. Není to běžný zákrok. máme s ním ale dobré mnoholeté zlkušenosti.Je-li pro vás dostupná Ostrava, můžete se objednat na konzultacio v prac. hodiny na tel. čísle : 596 123 854 . S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
19.6.2007 10:43:

Dobrý den, na naší klinice užíváme s výbornými výsledky metodu - Elektrolipolýza.Pomocí vlásečnicových jehliček se el. proudem rozbíjí tukové buňky a dochází tak ke zmenšení obvodu dané partie.Tato metoda je nebolestivá, naopak kl. ji snáší velmi dobře.Ráda bych Vám doporučila konzultaci s dermatoložkou, cena je 600,- kč, cena za 1. ošteření je 3.000,- kč a obvykle se opakuje cca 7-10, dle efektu.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S přánm hezkého dne VěraŚobrová za GHC kliniku.

odpověd

MUDr. Michael Entner
19.6.2007 10:23:

Ano, da se dobre odsat, pokud lekar ma dostatecne zkusenosti. Obratte se na kliniku Esthe-224234824-ohledne podrobnosti. S pozdravem M.entner

odpověd

Medilip - MUDr.Jaroslava Kačírková Medilip
18.6.2007 21:11:

Dobrý večer Jano, z vlastní zkušenosti vím, že po liposukci stehen se zadeček může vyloupnout a vypadaá jak u Ferdy Mravence (alespoň tak mi přátelé přezdívali). Spravila to liposukce hýždí, která se nedělá úplně běžně, protože ne každý operatér si na ni troufne. Lékař v Medilipu s tím má zkušenosti, ale nejprve musí klienta vidět a stav pozadí posoudit.

< Předchozí:otázka na lékaře ze SANUS HK
??nevím??:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova