Znaménka a liposukce
Iva zaslal(a) v 10.3.2008 22:07:
Dobrý večer,chci podstoupit liposukci boku,ale mám na něm pihy a znaménka.Nemůže mi tento zákrok nějak ohrozit co se týče znamének.Mám strach aby se mi znaménko nezvrhlo v nádor.Moc děkuji za odpověd.
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.3.2008 1:15:
Dobrý den. Pokud si nejste jistá zda jde určitě o jizvy či znaménka nebo o něco závažného, navštivte některou kliniku, která se těmito projevy zabývá nebo kožní oddělení. Liposukce je zákrok, který se provádí "pod kůží" a nemá vliv na tyto projevy.Můžete si nechat nyní odstranit tyto projevy a později nechat udělat liposukci. Doporučuji plánovat oba zákroky do zimních měsíců. Po odstranění znamének se ošetřená místa musí chránit před slunečními paprsky (aby nedošlo k zapigmentování), a po liposukci se musí nosit elastická komprase. S pozdravem odb. asist. Bc. Petra Křížová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.3.2008 9:44:
Dobrý den,problém by to být neměl,budete-li mít zájem,objednejte se k nám na konzultaci a vše podrobně probrreme.S pozdravem MUDr.Hubert Topinka-LD.www.kosmeticka-chirurgie.cz
odpověd
11.3.2008 6:54:
Dobrý den.Váše obava není na místě.Ještě jsem se nikde nesetkal s názorem,že by liposukce mohla vyvolat rakovinové bujení znamének.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
11.3.2008 1:57:
nevidime problem
odpověd
10.3.2008 23:42:
Nedovedu si představit, že by liposukce ovlivnila růst znamének, nebo podpořila jejich maligní zvrhnutí. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
odpověd
10.3.2008 23:29:
Dobrý den,liposukce nemá na znaménka vliv, klidně můžete zákrok podstoupit. Znaménka, pokud jsou pigmentová si, ale nechte vyšetřit od dermatologa, případně, pokud budou k tomu vhodná, nechte si je odstranit laserem.