Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zvýšené riziko? - Liposukce

zvýšené riziko?

Mráčková zaslal(a) v 16.3.2008 20:22:   

Dobrý den.Docela vážně uvažuji o liposukci-je mi 23let,výška 166 cm, váha 57kg.Potřebovala bych "ošetřit" oblast kolem pasu,jakoby nad boky,jak se tvoří bochánky a přesahují do strany přes lem bokových kalhot-nevím jak toto místo popsat lépe.Případně ještě část břicha-šlo by jen o spodní "podpupíkovou špičku".Chtěla jsem se zeptat na cenovou relaci v mém případě a také zda pro mne nehrozí zvýšené riziko,když mám Crohnovu chorobu a k tomu příslušné prášky(které už poslední dobou tedy neberu) a také alergii na jód.Děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Walter Linzer MUDr. Walter Linzer
17.3.2008 18:46:

Dobrý den,paní Mráčková! Vaše osudové postižení Crohnovou chorobou Vás osobně v oblasti estetické chirurgie nestaví v žádném případě do role outsidera.Váš oprávněný dotaz na zvýšené riziko je možno zodpovědět jen na základě mých skoro 12-letých zkušeností s liposukcemi v tumescenční lok.anestesii.Kombinace Morbus Crohn - zájem o liposukci je mimořádně vzácná. Provedl jsem ji u tří klientek,což je vzhledem k celk.počtu zlomek procenta a nepředpokládám, že by moji kolegové disponovali většími počty.Všechny tři už měly předtím deformovaná břicha po opakovaných operacích, které jsou při této chorobě život zachraňující.Výsledky liposukcí byly velmi dobré a nedošlo k žádnému zhoršení základní choroby.Při známém složení tumesc.tekutiny a šetrnosti k závěsnému aparátu kůže je riziko stejně malé,jako u zdravé klientky.Rád Vás uvidím u bezpl.konsultace W.Linzer

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Mráčková
19.3.2008 11:01:

Dobrý den,děkuji za reakci.Tuto chorobu mám diagnostikovanou cca 3 roky a od té doby mám klidové období,takže žádnou operaci jsem ještě nepodstoupila.Mohla bych se zeptat na místo pracoviště a částku za zákrok?Děkuji.

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
17.3.2008 15:47:

Crohnova choroba je nevyzpytatelné onemocnění. V každém případě seznamte s Vaším umýslem Vašeho ošetřující lékaře, který nejlépe zná stupeň vašeho onemocnění. Teprve s jeho schválením hledejte plastického chirurga. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava

Dobrý den, rozhodně se objednejte na konzultaci,kde stanovíme rozsah zákroku. Provádíme tumescentní liposukci,jde o ambulantní zákrok. Před výkonem u pacientů s chron.onemocněním požadujeme vyjádření ošetřujícího lékaře.Ceny na www.medilip.cz. Zdravím MUDr.J.Kačírková

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
16.3.2008 21:19:

Dobrý večer. Cr. choroba ve Vámi popsaném stadiu riziko nezvyšuje. Cena v celkové anestezii by v našem zařízení byla 22 000 Kč. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

Mráčková
19.3.2008 11:05:

Dobrý den,děkuji za odpověď.Chtěla jsem se ještě zeptat,zda zákrok provádíte i jen při místní anestézii nebo eidurálem atd.RAději bych se celkové vyhnula.Děkuji.

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
16.3.2008 20:53:

Dobrý den.Cena zákroku by se pohybovala mezi 15-20 000 Kč.Celkové riziko operace jsem schopen stanovit až po osobní konzultaci s Vámi.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám věnuji svůj čas.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

< Předchozí:MUDr.Polák

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova