zpevnění prsou
Markéta zaslal(a) v 30.4.2008 17:05:
Dobrý den. Chtěla bych si nechat vymodelovat prsa. Jsem mladá, těhotná a mám povislá prsa, po kojení to bude ještě horší..chtěla jsem se zeptat co všechno proto musím udělat a jak dlouho zákrok a po té hojení trvá?? předem děkuji za radu!tlakove masaze:Další >
Reklama
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
- Ceny od 15.000,- CZK
- Ceny do 39.400,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační

po ii_1195562572.jpg&x=45&y=40)

odpověd
7.5.2008 9:49:
Milá Markéto,zajděte na konzultaci a poraďte se se zkušeným chirurgem.Zdraví Dr.Vraspírová
odpověd
1.5.2008 13:22:
Dobrý paní Markéto, jistě je vaším velkým přáním mít pěkná prsa,ale píšete,že jste těhotná,prosím počkejte,až se miminko narodí a vy přestanete kojit,pak se dostavíte na konzultaci k plastickému chirurgovi a domluvíte se, co se pro Vás dá udělat. Nyní se těšte na miminko a užijte si jej, vše má svůj čas... zdraví dr šulcová 605 988676
odpověd
30.4.2008 21:08:
Dobrý den, zákrok trvá asi 2 hodiny, rekonvalescence asi 2 měsíce. Ale lépe je toto probrat konkretně a osobně při konzultaci. dr.Paděra