Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Cena - modelace prsou - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

Cena - modelace prsou

Jana zaslal(a) v 9.10.2007 12:11:   

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - nevíte někdo kolik stojí modulace prsou u pana doktora Romana Kufy?

Vaše odpověd

odpověd

radka
10.10.2007 20:29:

Nemate zac.Cena je dobra a spokojena jsem taky jako prace takova je odvedena dobre,ale zalezi na telu jak prijme zakrok.Treba ja jsem problem mela a nektere holky na netu zase ne.Je to individualni. Je to opravdu velka zmena z pokleslych prsou mate najednou pekna pevna prsa.S pozdravem Radka.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

radka
9.10.2007 17:03:

Dobry den pani Jano.Modelace u pana doktora Kufy stoji 30tisic a ubytovani 1den 1tis.Byla jsem u nej 19.8 07.na modelaci.Nastoupila jsem v nedeli v pondeli me dopol.propustili a platila jsem celkem 32tisic.Plati se to v den nastupu.(jeste nez se prevleknete do jejich veci).Hezky den Radka

odpověd

Jana
10.10.2007 10:29:

Děkuji moc za odpověď Radko, to je celkem dobrá cena a jste spokojena?

< Předchozí:Modelace prsou
Modelace:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 15.000,- CZK
  • Ceny do 95.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova