modelace prsu
Lucie zaslal(a) v 8.11.2008 18:39:
Dobrý den, jsem 4 týdny po modelaci prsů, měla jsem prsa povadlá a nesouměrná, takže mi z jednoho prsu bylo ubráno 120ml. Prso které se pouze modelovalo je už téměř zahojené a jizvy velmi nenápadné, ale prso, které bylo zmenšováno je stále pod bradavkou zatvrdlé, větší a dvorec výš než u prsa levého. Beru phloenzym. Mám obavy, aby ta nesouměrnost nezůstala. Je šance, že se prsa srovnají? A další dotaz. Stále mi ještě nebylo doporučeno se mazat, přesto, že stehy mám už vstřebané, zatím mám prsa zalepená tzv stripy. Mám strach, abych nezačala mazat pozdě. Která mast je nejúčinější. Děkuji za odpověď. Lucie
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
11.11.2008 12:17:
Vážená paní,
vlivem rozsáhlejší preparace tkání a jejich redukci zřejmě pobíhá ve zmenšovaném prsu bouřlivější jizvení než na druhé straně. Těžko v této chvíli říct, zda se vše spontánně, během několika dalších měsíců, upraví, či nikoli. To se týká i jisté nesouměrnosti v postavení dvorců. Tejpy z jizev sejměte, po 4 týdnech jsou již zbytečné. Pokud jsou stroupky již vyloupnuty, můžete najizvu aplikovat Dermatix-si-gel, který je ale dost drahý. Jinak obecně všem čerstvým jizvám dělá dobře promˇašťování - 2x/ den, stačí obyčejná modrá Indulona. Léky systémové enzymoterapie /např. Phlogenzym/ jsou užitečné, ještě je berte aslespoň 1 měsíc. A především byste se svými obavami měla obrátit na svého operatéra, který sám nejlépe ví, jak operace probíhala a měl by Vám podat náležité vysvětlení.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Lucie
10.11.2008 11:36:
Děkuji Vám za odpovědi. L
odpověd
10.11.2008 0:04:
Šance je, měkte trpělivost. Redukovaná strana se vždy ve srovnání s neredukovanou může hůře hojit, mějte trpělivost, respektujte rady svého lékaře. Na korekci je více než rok času. Zdraví Dr. Tomášek 607990077