Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Modelace s diabetem - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

Modelace s diabetem

Iva zaslal(a) v 22.5.2007 11:25:   

Dobrý den, uvažuji o modelaci prsou, nejsem ale úplně zdravá - jsem diabetička na inzulinu. Je tu někdo kdo má zkušenosti s modelací prsou u diabetiček? Jsem z Mladé Boleslavi, nevím jak se musí - nemusí dojíždět ale nemělo by být u mě problém navštívit ani kliniku v Praze. Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

Iva
22.5.2007 15:28:

Dobrý den, kompenzována jsem myslím dobře, píchám si inzulín 5x denně takže s tím by nemněl být problém, diabetes mám dlouho ale ani žádné komplikace s hojením ran jsem zatím nemněla. ¨Zkusím k Vám zavolat a objednat se. Mohu se zeptat s jakou mám počítat cenou za vstupní prohlídku? Děkuji. Iva

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
22.5.2007 15:21:

Dobry den. Zkuste Dr. Miroslava Krejču v Ustredni Vojenske nemocnici. PEM

Milá paní Ivo, modelaci prsou je možné udělat i při tomto onemocnění,ovšem diabetes musí být stabilizován s hodnotou glykemie v krvi do 10 mmol/l .Taky je třeba počítat s ne zcela ideálním hojením operačních ran .Jestli není pro Vás problém zajet si do Prahy, jak píšete,můžete nás navštívit v Aura Medical Clinic na Koněvově 31.Praha 3,tel.domluvit aspoň jednu osobní konzultaci na čísle 00420222582002.S pozdravem MUDr.Jarmila Hudáková

doporučuji větší nemocnici s možností plného servisu, počítat raději s vyššími náklady na režii (kontrola diabetu, medikace atd)ale i tak pro jistotu s možností delšího hojení, hezký den doc Dušková

odpověd

Iva
22.5.2007 15:25:

Dobrý den, kompenzována jsem myslím dobře, píchám si inzulín 5x denně takže s tím by nemněl být problém, diabetes mám dlouho ale ani žádné komplikace s hojením ran jsem zatím nemněla. Určitě k Vám zavolám, mohu se ještě zeptat s jak moc vyššími náklady je nutné počítat? Moc děkuji.

< Předchozí:modelace prsou
modelace prsou:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova