Modelace s diabetem
Iva zaslal(a) v 22.5.2007 11:25:
Dobrý den, uvažuji o modelaci prsou, nejsem ale úplně zdravá - jsem diabetička na inzulinu. Je tu někdo kdo má zkušenosti s modelací prsou u diabetiček? Jsem z Mladé Boleslavi, nevím jak se musí - nemusí dojíždět ale nemělo by být u mě problém navštívit ani kliniku v Praze. Děkuji za odpověď.
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Iva
22.5.2007 15:28:
Dobrý den, kompenzována jsem myslím dobře, píchám si inzulín 5x denně takže s tím by nemněl být problém, diabetes mám dlouho ale ani žádné komplikace s hojením ran jsem zatím nemněla. ¨Zkusím k Vám zavolat a objednat se. Mohu se zeptat s jakou mám počítat cenou za vstupní prohlídku? Děkuji. Iva
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.5.2007 15:21:
Dobry den. Zkuste Dr. Miroslava Krejču v Ustredni Vojenske nemocnici. PEM
odpověd
22.5.2007 14:34:
Milá paní Ivo, modelaci prsou je možné udělat i při tomto onemocnění,ovšem diabetes musí být stabilizován s hodnotou glykemie v krvi do 10 mmol/l .Taky je třeba počítat s ne zcela ideálním hojením operačních ran .Jestli není pro Vás problém zajet si do Prahy, jak píšete,můžete nás navštívit v Aura Medical Clinic na Koněvově 31.Praha 3,tel.domluvit aspoň jednu osobní konzultaci na čísle 00420222582002.S pozdravem MUDr.Jarmila Hudáková
odpověd
22.5.2007 14:32:
doporučuji větší nemocnici s možností plného servisu, počítat raději s vyššími náklady na režii (kontrola diabetu, medikace atd)ale i tak pro jistotu s možností delšího hojení, hezký den doc Dušková
odpověd
Iva
22.5.2007 15:25:
Dobrý den, kompenzována jsem myslím dobře, píchám si inzulín 5x denně takže s tím by nemněl být problém, diabetes mám dlouho ale ani žádné komplikace s hojením ran jsem zatím nemněla. Určitě k Vám zavolám, mohu se ještě zeptat s jak moc vyššími náklady je nutné počítat? Moc děkuji.