MODELACE S IMPLANTÁTY
karina zaslal(a) v 28.5.2007 17:07:
má implantátý již několik let,prsa mi trochu spadly,mám zhruba 270ml..nemám děti,tudíž nechci klasickou modelaci s kotvou..jak je možné prsa mírně vymodelovat,aby nebyly tak spadlý.řez mám v dvorci.ráda bych co nejdříve,ale nevím zda budu v létě moc na dovolenou a jsem ještě na dietě,chci shodit cca 9kg,je možné nejdříve modelaci a pak dorovnat váhu na mnou požadovanou.?jak je možné provést modelaci?
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

po i_1195562519.jpg&x=45&y=40)

odpověd
11.7.2007 14:33:
Nejdříve je nutno zcela stabilizovat váhu a pak teprve modelovat prsa, v některých případech lze k takové modelaci u prsů s implantáty použít jizvy jen kolem dvorců. Podmínkou však je osobní konzultace. Máme se těšmito operacemi mnoholeté zkušenosti. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.5.2007 6:38:
Operační postup lze stanovit nejlépe po vyšetření. Co se týče jizev, tak jizvy nechce nikdo a opět zde až po vyšetření lze říci zda budete mít jizvu ve tvaru kotvy, nebo jen svislý řez. Redukci váhy doporučuji před výkonem. Po zhubnutí po operaci se mohou prsa zase prověsit. Jak tak čtu Váš dotaz asi bych doporučil nejdříve si splnit své reprodukční povinnosti (děti a kojení) a pak řešit prsa. Po plastice prsů při následném kojení může nedostatek kůže prsů dát této pěkně zabrat (strie, povolená kůže). Zdraví Dr. Tomášek 602303877
odpověd
28.5.2007 17:33:
Dobrý den Karin. Pokud plánujete ještě redukci Váhy, není vhodné podstupovat modelaci dříve, než budete se svojí hmotoností tam, kde chcete být. Co se týká jizev, bez nich to v tomto případě nejde. Lze ale řez vést kolem dvorce a jeden pak od dvorce svisle dolů. Řez v podprsní rýze zde není. V případě zájmu nás kontaktujte. Hezký den. PEM