Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pooperační podprsenka - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

pooperační podprsenka

Adriana zaslal(a) v 7.7.2008 20:56:

Dobrý večer, jsem rozhodnutá pro modelaci prsou, mám za sebou 2 konzultace, vše probíhalo ok, jen mě zarazilo, že jeden lékař doporučoval po operaci pevnou sportovní podprsenku ve které jsou prsa jakoby rozpláclá a druhý naopak zdravotní ve které prsa leží a jsou tvarovaná. Jsem z toho zmatená, je opravdu důležité jakou podprsenku budu poté nosit??? Nebo se operací už vše natvaruje a pak jde jen o zafixování prsou aby se nepoškodily jizvy??? Prosím poraďte, budu moc vděčná za každičký názor (nechci nic podcenit a rozhodnout se správně) DĚKUJI MOC
Vaše odpověd

odpověd

Adriana
8.7.2008 10:51:

Děkuji za odpověď, je jasné že se rozhodnu podle důvěry v lékaře, jen mě zajímal názor ostatních, takže jsem teď ještě víc na pochybách. Ale i tak děkuji.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Víte co ? Vyberte si lékaře, kterému budete důvěřovat a pak mu důvěřujte i v doporučené podprsence. Podle mého názoru je nošení specielního pooperačního prádla důležité.Zdraví Dr Svoboda

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zmenšení prsou
Modelace -co za vyšetření:Další >

Reklama

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 15.000,- CZK
  • Ceny do 39.400,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova