Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - povislá prsa - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

povislá prsa

anita ferretto zaslal(a) v 23.9.2007 15:02:   

dobrý den chtěla bch se ne neco zeptat me je 14 let mam velka povisla prsa a nevim co mam delat prosim poradte co mam delat dekuji za odpoved

Vaše odpověd

odpověd

Iva
12.10.2007 20:35:

Dobrý den, je mi 27 let. Ačkoli dlouhodobě aktivně sportuji, na tento věk mám velmi nehezká povislá prsa, asi dvojky. S velikostí jsem spokojená, ovšem tvar je trochu smutný. Obnáší zákrok na jejich upravení nějaká zdravotní rizika? Případně komplikace do budoucna? Zůstanou jizvy? Či může úprava prsou ohrozit případné kojení? (Děti nemám a v dohledné době neplánuji.) Děkuji za odpověď

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

veronika
7.10.2007 23:18:

Dobrý den !Je mi 16 let a po intenzivním cvičení a zdravé výživě jsem hodně zhubla a bohužel nejvíce v prsou.Mám na nich vytahanou kůži a stydím se za to. Dá se s tím něco podniknout ?Děkuji

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
28.9.2007 12:12:

V tomto věku Vám doporučuji pevnou podprsenku s pevnými ramínky,aby jste prsum odlehčila,zřejmě ještě porostou.Redukci je možné plánovat po ukončení vývoje.

odpověd

anita ferretto
19.10.2007 16:15:

dobrý den,minule jsem sem psala že ve svém věku 14 let ma sice velká prsa ale povislá a chci se zeptat jaký typ podprsenky bych si mela kupovat totiz ja sportuji a temer porad nosim sportovni podprsenky a uz sem opravdu neklidna z toho ze moje kamaradky maji hezky tvar prsou a ja ne moc se stydim a nevim co mam delat tak bych se este chtela zeptat jestli je naka jina metoda nez operace dekuji za odpoved

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
24.9.2007 9:35:

Dobrý den, radím vyčkat. Tvar a velikost prsů se ještě během následujícícho růstu mohou významně změnit. Srdečně zdravím.

Dobrý den. Na operaci jste ještě příliš mladá, ale pokud byste měla zájem o nezávaznou konzultaci, zavolejte a vemte s sebou maminku. PEM

< Předchozí:Modelace prsou
Jizvy po zákroku:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova