Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - povislá prsa po zhubnutí - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

povislá prsa po zhubnutí

Veronika zaslal(a) v 7.10.2007 23:25:   

Dobrý den ! Je mi 16 let a po intenzivním cvičení a zdravé výživě jsem zhubla, bohužel mj.zejména v prsou. Zůstala mi jen povislá kůže , moc se za to stydím. Dá se s tím něco podniknout?Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
9.10.2007 18:01:

Veroniko,doporučovala bych návštěvu gynekologa a ev. hormonální zásah,v tomto věku účinný.Operaci zvažovat až po ukončení vývoje a hlavně stabilitě váhy.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
8.10.2007 15:36:

Tyto operace je opravdu vhodné operovat až po 18 roku věku. Dá-li se z Vašeho dotazu soudit, bude v první řadě asi nejdříve nutno prsa zmodelovat ( upravit tvar a zvěsit ) a pak, lépe ve druhé době vložit implantáty. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
8.10.2007 9:04:

Dobrý den. Co podniknout při poklesu prsů Vám vysvětlí po vyšetření v ambulanci plast. chirurgie. Vzhledem k Vašemu věku bych operační řešení více zvažoval, lépe řečeno odkládal až do ukončení puberty. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

< Předchozí:Mudr. Polák
Modelace prsou:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova