Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Přibližná cena - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

Přibližná cena

Míša zaslal(a) v 10.3.2007 17:26:   

Dobrý den,je mi 24 let,děti nemám,ale plánuji je tak za 7let.Zhubla jsem 20kg a vzhledem k tomu,že jsem necvičila,zůstala má prsa dost povislá.Chtěla bych si je nechat "vymodelovat" a zajímala by mě orientační cena celého zákroku?Má nynější velikost je 80C a u té bych také chtěla zůstat.Ještě by mne zajímalo,pokud podstoupím operaci,za jak dlouho a jestli vůbec se další operace musí podstupovat znova?Děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.3.2007 12:14:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci s plastickým chirurgem na našem pracovišti,kde se dozvíte podrobné informace o modelaci,cenovou kalkulaci a možný termín provedení operace. Cena operace je dle způsobu provedení od 19800 - 36000,-kč Pro více informací a objednání volejte recepci kliniky GHC 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobry den Miso, cena zakroku na nsem pracovosti je 33000,- Kc. Hezky den. PEM

odpověd

MUDr. Pavel Kurial MUDr. Pavel Kurial
10.3.2007 21:44:

Dobrý den paní Míšo, cena operace na našem pracovišti by byla cca 20.000,-Kč +/-2.000,- (celkové náklady včetně pobytu a elast. prádla). V případě zájmu o konzultaci ev. rezervaci termínu mě kontaktujte na tel. 723021615. S pozdravem MUDr.Pavel Kurial

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
10.3.2007 21:44:

Dobrý večer.Cena výkonu na našem pracovišti je 25 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
10.3.2007 19:30:

Dobrý večer, děkuji za dotaz. Remodelaci prsů většinou požadují pacientky po ukončení kojení. Ale zdaleka ne všechny, tj. není to být pravidlo. V sanatoriu SANUS v Hr. Králové stojí operace v celkové anestezii 25 000 Kč + cena ubytování. Máte-li zájem, rád Vás potkám na konsultaci. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
10.3.2007 17:58:

Míšo,mohu vá uěšit,ža ani kdyby jste cvičila při takové radikální ztrátě váhy prsa nezachráníte.Prso je žláza,často tukově změnené,a ne sval.Modelace -redukcí přebytečné kůže ,modelací a závěsem žlázy prsa zpevní a zdvihne.Při dalších změnách tj. těhotenství,zhubnutí se stává,že se prsa mohou prověsi. Cena modelace s jednodenním pobytem a celkovou anestezou je 24-26tis.TOC

< Předchozí:modelace Aptosem
modelace:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova