Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - prsa - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

prsa

Klaudie zaslal(a) v 20.1.2008 0:10:   

Dobrý den,jsem téměř pět měsíců po kombinované modelaci (s implantáty). Všechno proběhlo bez problémů, ale ted když se prsa tzv. usadila, zdají se mi povislé, málo kulaté, horní část prsou je plochá. Přemýšlím o tom, že kdybych si dala větší implantáty snad by to bylo lepší, ale nevím zda je to možné(vyměnit implantáty)a jestli by se prsa trošku zakulatila. Jsem z toho otrávená, protože operace byla velmi drahá a není to tak jak jsem očekávala. Předem děkuji za odpověd a zdravím

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
23.1.2008 0:19:

Dobrý den.Výměna stávajících implantátů za větší by byla pro Vás řešením.Avšak bez osobní konzultace nejsem schopen se zodpovědně vyjádřit.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám věnuji svůj čas.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

Sprchování jizev po modelaci:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova