Prsa
Jitka Havašová zaslal(a) v 4.5.2008 8:05:
Dobrý den, je mi 30 let a mám dva roky starou dceru. Chtěla bych ještě jedno dítě, tak za dva tři roky. Prsa mi od puberty rostla nesouměrně. Pravé mám o dvě čísla menší. Rozdíl je hodně viditelný.Po kojení mám prsa ještě horší. Chci si nechat prsa upravit. Chtěla jsem se zeptat co všechno proto musím udělat a jak dlouho zákrok a po té hojení trvá?? předem děkuji za radu!
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
5.5.2008 11:35:
Dobrý den,Milá Jitko,nejprve by jste měla podstoupit vyšetření na konzultaci,na všechny Vaše dotazy odpoví lékař.Pokud máte zájem prosím objednejte se na tel.č.475 212 047,nebo 775122031.Rádi Vás na Naší klinice uvítáme. S pozdravem,Simona Skálová-asistentka.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.5.2008 20:00:
S operací asymetrie prsou mám dobré zkušenosti i s kojením po této operaci.Hojení kůže trvá zhruba 10dní,hojení žlázy zhruba 1měsíc,po tuto dobu doporučuji nosit tvarovací podprsenku ve dne i v noci.TOC
odpověd
4.5.2008 16:39:
Dobrý den, asymetrie prsou,kterou popisujete lze korigovat,ale je nutné, aby vás viděl plastický chirurg na konzultaci,kde je možné se domluvit na všem dalším včetně ceny,dále co bude potřeba udělat před operací, co budete moci dělat po operaci apod....Pokud by jste vážně uvažovala o operaci a konzultaci, je možné se objednat na tel. č. 605988676 MUDr. L. Šulcová
odpověd
4.5.2008 11:07:
Dobrý den.Jak již bylo řečeno,je potřeba absolvovat konzultaci,kde se rozhodne,jaký postup bude pro Vás nejvhodnější.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám věnuji svůj čas.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
4.5.2008 9:10:
Dobrý den, zajděte na konsultaci na vybranou ambulanci plast. chirurgie. Situaci lze řešit modelací s úpravou velikosti. Nashledanou, dr. Remeš