Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Rekonstrukce prsu - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

Rekonstrukce prsu

Sylva z Brna zaslal(a) v 15.3.2007 15:03:   

Dobrý den,jsem 1.měsíc po onkol.operaci, při níž mi byl odebrán celý prs a uzliny v podpaží.Vím, že mám zatím čas řešit plastiku, jelikož mě čeká ještě poměrně dlouhá a náročná cesta k uzdravení, ale stejně o tom stále přemýšlím.Je mi 36let a stále se s tím nemůžu smířit.Navíc mít na jedné straně prs vel.cca 90C a na druhé nic není pro mě nic moc optimistického:-( Pár info jsem si zjistila a z MOÚ v Brně jsem dostala několika str. brožurku o postupech a možnostech rekonstrukce prsu. Pokud se rozhodnu k plastice, chtěla bych vědět zda se dá prso vymodelovat i z podbřišku, když mám po porodech břicho poměrně dost popraskané. V jiném případě, zda bych mohla už teď, dost dopředu jít na konzultaci, aby měla moje dušička pokoj. Děkuji velmi za odpověď.S.

Vaše odpověd

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
19.3.2007 15:22:

Rekonstrukce prsu z podbříšku provádíme jako standardní výkon několikrát týdně. Konzultace v úterky. Zdravím

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
15.3.2007 19:20:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Jste z Brna, kde se rekonsztrukce provádějí. Máte-li zájem, můžete přijet na konsultaci a až přijde čas i případnou operacii k nám, rád V8s uvidím. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, SANUS, Hr.Králové, 775 29 61 61

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
15.3.2007 19:11:

Dobrý den, na rekonstrukci je jistě brzo, nicméně na nezávaznou konzultaci myslím můžete přijít kdykoliv Tento rekonstrukční výkon hradí zdravotní pojišťovna a tedy doporučuji navštívit plastickou chirurgii,která má se zdravotními pojišťovnami smlouvu a tyto rekonstrukce provádí. Zde budete vyšetřena bez poplatku. s pozdravem dr. Paděra

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
15.3.2007 15:24:

Dobry den Sylvo. Na rekonstrukcni operaci je opravdu prilis brzy. Pokud by ste ale mela zajem o konzultaci, zavolejte a domluvime se na nejakem terminu. Konzultace je nezavazna a stoji 300,- Kc. Hezky den. PEM

Přispívá pojišťovna na modelaci?:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova