Rekontrukce prsů
Zdena R. zaslal(a) v 7.5.2007 15:43:
Dobrý den, jsem po ablaci pravého prsa a velice ráda bych do budoucna absolvovala operační zákrok, při kterém mi bude vymodelováno nové prso. Nikdy jsem nebyla úplně spokojená se vzhledem svého poprsí, které se mi zdálo příliš velké, a proto by mě zajímalo, zda je možné v rámci operace rekonstrukce pravého prsa nechat si zmenšit levé prso a jak je to s hrazením operace. Je mi 37 let a pravé prso mi bylo odstraněno z důvodu zhoubného nádoru. Předem děkuji za odpověď.
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Zdena R.
10.5.2007 8:23:
Velice děkuji za odpovědi. Kontakty jsem si poznamenala, jakmile bude pro mě operace po úplném uzdravení aktuální, ozvu se. Jenom pro upřesnění, jaké jsou čekací lhůty u plastického chirurga Dr. M.Krejči? Lze domluvit konzultaci delší dobu před plánovaným zákrokem nebo je nutné čekat, až ošetřující lékař zákrok po úplném zhojení doporučí? Moc děkuji za odpověď.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
7.5.2007 16:40:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Rekonstrukce prsu po ablaci je v našem zařízení hrazena ZP. Korekce objemu druhého prsu se provádí po rekonstrukci prsu po ablaci. V sanatoriu SANUS ji pacientka rovněž nehradí. Bližší informace Vám mohu dát až při případné konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
odpověd
7.5.2007 16:24:
Dobry den pani Zdeno. Navstivte plastickeho chirurga, Dr. Miroslava Krejču, ve Vojenské nemocnici ve Stresovicich. Ma delsi cekaci lhuty, ale je vynikajici a lidsky chirurg. Popripade se muzete obratit na nase centrum ohledne konzultace. PEM