Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - silikony vyjmutí - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

silikony vyjmutí

Mína zaslal(a) v 1.6.2007 21:55:   

Dobrý den,zajímalo by mě zda-li jdou po vyjmutí implantátu vymodelovat prsa.Rozhodla jsem se,že už chci svá,ikdyž asi vím,že jizvám se nevyhnu tak prostě prsa bez silikonu.Jaký je váš názor?Mám velikost 80 c.Jaká je následná doba hojení?Mám dítko a vyžaduje chování atd. tak jakou dobu se vše hojí.Děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
4.6.2007 9:36:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci s plastickým chirurgem,kde obdržíte podrobné informace. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den. Po vyjmutí implantátů je modelace pravděpodobně nutná. Doba rekonvalescence je 3-6 týdnů, kdy byste neměla nosit těžká břemena. PEM

Necháte-li si vyjmout implantáty, s největší pravděpodobností se bez modelace neobejdete, chcete-li mít tvarově hezké prsy. Po této operaci se pacientky hojí tak 3 týdny, ovšem těžší práce by si měly odpustit ještě o něco delší dobu. Pochovat dítko ale jistě můžete už za pár dní. Podrobnosti Vám ale mohu říci až po vyšetření - vše záleží na rozsahu výkonu. Zdraví Dr Svoboda

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
1.6.2007 22:11:

Dobrý večer. Ano, modelace po vyjmutí implantátů provést lze. Resp., je nutná. Bližší informace Vám však můžeme dát až po konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

modelace prsou:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova