Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - svislá prsa - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

svislá prsa

Helča zaslal(a) v 13.10.2007 21:45:   

Dobrý den, potřebovala bych poradit. V době kojení jsem měla velikost prsou 4, po té, co jsem musela přestat kojit se mi prsa během týdne dostala na velikost č. 2. Je to již půl roku, kůže se trochu smrskla, ale stále je dosti vytahaná. Je možné s tím něco dělat? Cca za 2-3 roky bych chtěla další dítě... Předem děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
15.10.2007 7:59:

Dobrý den. Je možné provést modelaci metodou "single scar", která umožní kojení po dalším těhotenství. Hezký den, PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
14.10.2007 8:35:

Dobrý den, je možné provést modelační operaci prsů, ale vzhledem k plánovanému těhotenství by výsledek operace skončil stejně jako po prvním těhotenství. Tedy jak píší kolegové vyčkat s operací po dalším těhotenství s pozdravem dr. Paděra

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
13.10.2007 23:02:

Dobrý večer. Nejen, že je na místě vyčkat s operací po dalším těhotenství, ale s hodnocením prsů bych rovněž ještě alespoň půl roku vyčkal. Nashledanou, dr. Remeš

doporučuji počkat po dalším těhotenství a případném kojení hezký večer doc dušková

odpověd

MUDr. Alexandr Šimek MUDr. Alexandr Šimek
13.10.2007 21:53:

Dobrý večer, vzhledem k tomu,že plánujete další dítě v horizontu 2-3 let,doporučoval bych ev.operaci provést až po dalším kojení.Zdraví dr.Šimek

modelace+spodní víčka:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova