Tlaková masáž
Hanka Vazačová zaslal(a) v 5.6.2008 11:36:
Dobrý den. Mohl by mi zde prosím někdo vysvětlit správnou techniku tlakové masáže, čím mazat, jestli masírovat jen podprsní rýhu nebo i jizvu kolem dvorce a tu svislou? Prosím neodkazujte mne, že to zde již bylo řešeno, asi nejsem s Pc nejlepší kamarád, ale prostě když zadám hledání, vždy jen odkaz že už to zde bylo řešeno mockrát.Proto PROSÍM MOC udělejte si někdo chvilinku času a popište. DĚKUJI.
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
5.6.2008 11:58:
Vážená paní, nemusíte být s počítačem nejlepší kamarád, dokonce nemusíte ani na počítači žádné informace hledat. Jsem možná ze staré školy, ale stále se domnívám, ba jsem si tím téměř jist, že veškeré informace vám musí dát váš operatér, nikoliv internet. Jestliže vás váš chirurg správně nepoučí a vše vám nevysvětlí, je to veliká chyba. Jak a co masírovat vám musí vysvětlit on a ukázat vám to přímo na vás. Zdraví Dr Svoboda
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Hanka
5.6.2008 16:41:
Bohužel, asi jsem si vybrala špatného lékaře, řekl mi pouze že mám provádět tl. masáž ....tak Vám tedy pěkně děkuji
Nahlásit nevhodný příspěvek