Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - úprava prsou - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

úprava prsou

Meggie zaslal(a) v 25.11.2008 20:15:   

Dobrý den, měla bych zájem o upravení poprsí, mám velice povislá prsa, a to již od 15ého roku, nyní je mi 21. Prsa mám celkem dost velká, jde mi vyloženě o zpevnění. Chtěla bych vědět na kolik taková operace vyjde?! Děkuji za odpověď!

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
26.11.2008 10:20:

Dobrý den,
na naší klinice stojí modelace poprsí od 34 990 Kč do 49 990 Kč(kompletní cena). Důležitá je osobní konzultace, plastický chirurg Vám určí přesnou cenu dle Vaší postavy.
Pěkný den,
S pozdarvem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
25.11.2008 22:33:

Cenové relace se pohybují na různých pracovištích od 25 do 80 tisíc. Opakovaně to do těchto stránek píši. Nehledejte pracoviště podle ceny, proběhněte pár pracovišť takových, kde pracuje atestovaný plastický chiurg, který Vás bude operovat, investujte do konsultací a vyberte si zkušeného plastického chirurga. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
25.11.2008 21:37:

Dobrý den.Cena modelace je 30 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

< Předchozí:modelace prsou
modelace+zvětšení:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova