velké prsní dvorce
Petra zaslal(a) v 17.5.2008 15:18:
Dobrý den, je mi 25 let a uvažuji o operaci na zmenšení prsních dvorců. Vím, že tento zákrok je standardním výkonem. Obávám se však příliš velkých a viditelných jizev či znecitlivění bradavek a dvorců - je toto riziko spojené s danou operací? Je možné, že se vlivem zvětšení prsů v těhotenství zvětší i jizvy okolo dvorce? Mám velikost 75C, těhotenství momentálně neplánuji (do 3 let).Jaké období na tento zákrok doporučujete - na podzim, po létě? dle mých informací stojí daná operace cca 10.000 Kč, je tomu tak? Předem děkuji za odpovědi!
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Radka
26.7.2008 22:50:
Dobrý den Petro, dlouho jsem se nedívala na diskuzi a tak odpovídám až ted. Bradavky mi zůstaly citlivé jako dříve,a asi tak tři měsíce po operaci jsem je měla citlivé až moc. Jak se říká, měla jsem dudlíky celé dny. Hojení probíhalo nad očekávání dobře. Týden po operaci už jsem řídila auto. Celkové hojení trvalo asi tak čtyři týdny. Na zákroku jsem byla u doktora Prose, pražská klinika Esthe. Přeji krásná prsa a zdravím
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Radka
22.5.2008 22:11:
Dobrý den Petro, i já jsem podstoupila stejnou operaci. Jizvy žádné nemám, jen tenkou čárku kolem celého dvorce. Odkojila jsem dceru a je to po splasknutí prsou stejné jako před tím. Mám také velikost 75C a v během těhotenství jsem měla hodně plná D. Tak se nebojte a jdete do toho, prsa vypadají pak mnohem lépe. Zdravím
odpověd
petra
2.6.2008 11:42:
zdravím Radko, jsem ráda, že jsi mě v tomto mém rozhodování trochu postrčila dopředu :-) mám ještě otázku - měla jsi po operaci znecitlivělé dvorce? přípaně jak dlouho to trvalo a celkově celé hojení? Byla jsi s výkonem spokojená - mohla bys mi zaslat doporučení? Díky moc a přeji hezký den!
odpověd
18.5.2008 7:49:
Dobrý den. Velikost jizev se dopředu nedá odhadnout. Hojení v této krajině však probíhá v naprosté většině velmi dobře. Změna citlivosti dvorců možná je. Dosud si však žádná moje pacientka nestěžovala, že by změna byla trvalá. Cena v lokální anestezii je 6 5OO Kč. Nashledanou, dr. Remeš