zákrok
Petra P. zaslal(a) v 18.5.2008 15:16:
Dobrý den,rozhodla jsem se po náročných rehabilitacích a dalších cvičení že podstoupím zmenšení nebo modelaci prsů.U své obvodní lékařky jsem si vyžádala doporučení na ortopedii a tam jsem šla již s lékařskou zprávou od svého neurologa.Pak jsem byla poslána na mammo poradnu kde mi byla vypsána žádanka pro pojišťovnu.Pojišťovna mi poslala schválení o zaplacení tohoto zákroku ze zdravotních důvodů.Teď si mám jen vybrat vhodné pracoviště ale upřímně nevím jaké si vybrat a jak dlouho se čeká na operaci (jaké jsou čekací termíny)
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
18.5.2008 17:38:
Dobrý den, každé pracoviště má svého revizního lékaře, tedy si nelze vybírat pracoviště. Operaci je možné provést pouze tam, kde o tuto požádali, protože pouze pracovišti, které o toto požádalo, bude operace proplacena. dr.Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek