Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zákrok - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

zákrok

Petra P. zaslal(a) v 18.5.2008 15:16:   

Dobrý den,rozhodla jsem se po náročných rehabilitacích a dalších cvičení že podstoupím zmenšení nebo modelaci prsů.U své obvodní lékařky jsem si vyžádala doporučení na ortopedii a tam jsem šla již s lékařskou zprávou od svého neurologa.Pak jsem byla poslána na mammo poradnu kde mi byla vypsána žádanka pro pojišťovnu.Pojišťovna mi poslala schválení o zaplacení tohoto zákroku ze zdravotních důvodů.Teď si mám jen vybrat vhodné pracoviště ale upřímně nevím jaké si vybrat a jak dlouho se čeká na operaci (jaké jsou čekací termíny)

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
18.5.2008 17:38:

Dobrý den, každé pracoviště má svého revizního lékaře, tedy si nelze vybírat pracoviště. Operaci je možné provést pouze tam, kde o tuto požádali, protože pouze pracovišti, které o toto požádalo, bude operace proplacena. dr.Paděra

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zmenšení prsů
zmenseni prsu:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova