Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení prsou - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

zmenšení prsou

glama zaslal(a) v 4.7.2008 10:18:

Dobrý den! Mám dlouhodobé problémy s páteří, jak krční, tak bederní,SI, několik hospitalizací kvůli blokádám. Dle vyjádření praktické lékařky, rehabilitační lékařky i neurologů se velkou měrou na mých problémech podílí právě nadměrná velikost poprsí - gigantomastia. velikost podprsenky G a raději ještě větší. Jak mi všichni lékaři sdělili jde u mne o jasné zdravotní důvody a tedy operaci hrazenou OZP. Komplikací v mém případě ovšem je, že jsem již dlouhou dobu léčena, po opakovaných trombózách, Warfarinem 8mg/denně, dále užívám micardis+ a locren na léčbu vysokého tlaku. Co se dá dělat? Je mi 46 let glama@seznam.cz
Vaše odpověd

odpověd

glama
7.7.2008 10:01:

Moc děkuji za Vaši reakci. bohužel, u mne zřejmě o celoživotní léčbu půjde. Na Warfarinu jsem již 9 let a na vysazení to prý nevypadá. Při operačním zákroku mi byl Warfarin nahrazován injekčně Fraxiparinem. Nemohl byste mi poradit kam, na jaké pracoviště, bych se mohla obrátit? I s tím, že by to byl zákrok hrazený OZP. Vůbec nevím, které zařízení toto provádí. Je slyšet jen o soukromých klinikách a na to peníze, bohužel, nemám. Zkoušela jsem to na Kladně u plast. chirurga P. Sirotka. Operaci mi doporučil, ale ve chvíli, kdy uslyšel "Warfarin" okamžitě otočil a odmítl.Prý je to velice rizikové. Moc děkuji za Váš zájem a čas!

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
4.7.2008 21:42:

Dobrý den, léčba Warfarinem nebývá celoživotní. Prokonzultujjte svůj případ s lékařem, který se o Vás stará, kdy by bylo možno Warfarin vysadit. V případě, že by se skutečně jednalo o léčbu na několik let, je možné warfarin vysadit a nahradit ho po dobu okolo operace nízkomolekulárním heparinem podávaným injekčně. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

pooperační podprsenka:Další >

Reklama

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 15.000,- CZK
  • Ceny do 39.400,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova