Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení prsů - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

zmenšení prsů

Hanka zaslal(a) v 18.6.2008 20:20:   

Dobrý den,diky neochotě a opakované nemoci mého operatéra se obracím s prosbou sem.Jsem necelé 3 měsíce po operaci.Obě prsa mám z poloviční části zatvrdlá a pri dotyku trochu bolí.Jako když mám v prsech velký tvrdý koule.Nevím co dělat, nechci něco zanedbat.Prosím poraďte mi jaká je naděje ,že prsa změknou a budou v pořádku.Zdá se mi to ,už dlouho po operaci.Všem moc děkuji za rady Hanka

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
19.6.2008 0:13:

Je-li pro Vás dostupná Ostrava, jistě se na Vás vyšetříme a vše probereme.Na vyšetření přímo ke mně se můžete objednat na tel. čísle naší recepce v prac. hodiny : 596 123 854 nebo 721 520 420. S pozdravem MUDr.Lucák

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Daneš Raška
18.6.2008 23:52:

Doporučuji navštívit jiného plastického chirurga, toto internet opravdu nevyřeší. MUDr.Daneš Raška

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
18.6.2008 22:29:

Při modelační operaci jsou v hloubce prsu poměrně rozsáhlé jizvy a může trvat i delší dobu než změknou a prsa se vytvarují. Noste elastické prádlo a masírujte jizvy. Konkretněji se bohužel odpovědět nedá. dr.Paděra

< Předchozí:zmenšení prsů
zmenšení prsů:Další >

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova