zmenšení prsů
Hanka zaslal(a) v 18.6.2008 20:20:
Dobrý den,diky neochotě a opakované nemoci mého operatéra se obracím s prosbou sem.Jsem necelé 3 měsíce po operaci.Obě prsa mám z poloviční části zatvrdlá a pri dotyku trochu bolí.Jako když mám v prsech velký tvrdý koule.Nevím co dělat, nechci něco zanedbat.Prosím poraďte mi jaká je naděje ,že prsa změknou a budou v pořádku.Zdá se mi to ,už dlouho po operaci.Všem moc děkuji za rady Hanka
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
19.6.2008 0:13:
Je-li pro Vás dostupná Ostrava, jistě se na Vás vyšetříme a vše probereme.Na vyšetření přímo ke mně se můžete objednat na tel. čísle naší recepce v prac. hodiny : 596 123 854 nebo 721 520 420. S pozdravem MUDr.Lucák
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Daneš Raška
18.6.2008 23:52:
Doporučuji navštívit jiného plastického chirurga, toto internet opravdu nevyřeší. MUDr.Daneš Raška
odpověd
18.6.2008 22:29:
Při modelační operaci jsou v hloubce prsu poměrně rozsáhlé jizvy a může trvat i delší dobu než změknou a prsa se vytvarují. Noste elastické prádlo a masírujte jizvy. Konkretněji se bohužel odpovědět nedá. dr.Paděra