zmenšení prsů
Hanka zaslal(a) v 19.6.2008 18:36:
Dobrý den děkuji Všem za odpovědi na minuly dotaz,bohužel do Ostravy to mám daleko bydlím u Příbrami.Mám problém ,který se mi objevil dnes.Od včera mě pobolívá levý prs dnes ho mám bolestivy a zarudly a ve svislé jizve to mám v jednom místě tak 3 cm měkké jako by tam pod kůží byla tekutina teplotu nemám.Poraďte co mám dělat?Operatéra nevím jestli seženu.Je potřeba to rychle řešit? Budu muset počkat do pondělí nevadí to?Už nevím co dělat,strašně bych už chtěla být v pořádku.Děkuji všem Hanka
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

po i_1195562519.jpg&x=45&y=40)

odpověd
19.6.2008 22:40:
dobrý den paní Hanko, bylo by nanejvýš vhodné kontaktovat operatéra,ale pokud by jste jej nemohla sehnat, tak mne zavolejte na mobil 605988676 zkusíme to vyřešit. Zdraví dr šulcová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Hana
19.6.2008 23:16:
Mockrát děkuji paní doktorko,zatím se pokouším kontaktovat operatéra.Pokud to nevyjde moc ráda Vám zavolám, jsem Vám vděčná Hanka
Nahlásit nevhodný příspěvek