Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zpevnění prsou - Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)

zpevnění prsou

Markéta zaslal(a) v 30.4.2008 17:05:   

Dobrý den. Chtěla bych si nechat vymodelovat prsa. Jsem mladá, těhotná a mám povislá prsa, po kojení to bude ještě horší..chtěla jsem se zeptat co všechno proto musím udělat a jak dlouho zákrok a po té hojení trvá?? předem děkuji za radu!

Vaše odpověd

Milá Markéto,zajděte na konzultaci a poraďte se se zkušeným chirurgem.Zdraví Dr.Vraspírová

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý paní Markéto, jistě je vaším velkým přáním mít pěkná prsa,ale píšete,že jste těhotná,prosím počkejte,až se miminko narodí a vy přestanete kojit,pak se dostavíte na konzultaci k plastickému chirurgovi a domluvíte se, co se pro Vás dá udělat. Nyní se těšte na miminko a užijte si jej, vše má svůj čas... zdraví dr šulcová 605 988676

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
30.4.2008 21:08:

Dobrý den, zákrok trvá asi 2 hodiny, rekonvalescence asi 2 měsíce. Ale lépe je toto probrat konkretně a osobně při konzultaci. dr.Paděra

< Předchozí:zvětšení prsů

Zákrok

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)
Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe):
  • Ceny od 783 CZK
  • Ceny do 95.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova