Zvětšení poprsí
Marina zaslal(a) v 19.2.2008 19:01:
Dobrý den,slyšela jsem už o metodě aplikace vlastního tuku na zvětšení prsou.Četla jsem o tom na internetu dokonce i članek-píše se tam že pokud tuto metodu chceme aplikovat tak se máme obracét na specializované pracoviště ale bohužel nejsou přesně uvedené.Obrácím se na Vás prosím s dotazem zda tuto metodu provádíte na vaši klinice a jestli mi o tom můžete něco podrobně říct?Ráda bych si prsa zvětšila aspon na tu jednu velikost.Předem moc děkuju za odpověd´!
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
20.2.2008 13:44:
uvedené příspěvky představují určité názory, které moderní pojetí zcela vylučuje, tedy 1. koriotukové implantáty se roky nepoužívají a nikdo je v současnosti nemá na mysli, hovoří-li se o zvětšení prsů pomocí vlastního tuku 2. otázka aplikace čistě kmenových buněk je skutečně pouze v začátku, ale použití vlastního tuku ve formě buněčné masy, která je bohatá právě vlastními kmenovými buňkami je běžné 3. právě tuto metodu užívám, hezký den doc Dušková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.2.2008 10:58:
Toto téma tu již bylo probíráno. Sám osobně bych si již jen ze zdravotních důvodů nenechal do prsů cokoliv píchat za žádnou cenu.Ani vlastní tuk.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
20.2.2008 9:30:
Na internetu se píše řada nejrůznějším nesmyslů a desinformací. Nesmíte všemu věřit.
Zvětšení prsů vlastním tukem - tedy koriotukovýmui implantáty - se provádělo v době, kdy jiné implantáty nebyly. Výsledky nebyly dobré. Zvětšení prsů vlastní tkání pomocí kmenových buněk je zatím ve stadiu klinických pokusů a běžně se ještě neprovádí a obávám se, že dalších mnoho let ještě nebude. Zdraví Dr Svoboda