zvětšení prsů
Věra zaslal(a) v 29.4.2008 20:48:
Dobrý den,chtěla bych si nechat zvětšit poprsí nevím jak najít vhodného operatéra.Děkuji za radu Věra P.
Zákrok
Modelace prsou (Breast-lift, Mastopexe)Vlivem věku, faktorů jako je těhotenství, kojení a gravitace dochází ke změnám ženských prsou. Jak kůže ztrácí svou elasticitu, prsy často ztrácejí tvar, pevnost a začínaji klesat. K udržení krásných psou vám napomůže jejich modelace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 783 CZK
- Ceny do 95.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Verča
3.5.2008 14:16:
Dobrý den Věro,se zvětšením poprsí nemám zkušenost,ale se zmenšením ano,jsem rok po operaci a byla jsem u pana doktora Svobody.Byla jsem na pokoji s paní,která byla na zvětšení a její prsa se mi moc líbily.Já jsem byla s panem doktorem moc spokojená,je velmi pečlivý,vše vysvětlý,nic pro něj není problém a výsledej je naprosto perfektní.Tak já bych Vám poradila Mudr.Svobodu.Hodně štěstí.Verča
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
2.5.2008 14:54:
Dobry den.Cena augmentace je 50 000 Kc.V pripade,ze Vam bude vyhovovat jedno z mych pracovist v Brne,anebo na severni Morave,rad vas uvitam na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polak,607 115 715
odpověd
1.5.2008 13:17:
dobrý den paní Věro, na Vaši otázku jednoduchá odpověď není, ale snad by vám pomohlo několik bodů,které jsou důležité: operatér by měl být plastický chirurg s atestací ev. licencí v oboru, měla by jste u něj absolvovat osobní konzultaci a vyšetření, pokud se vám konzultace a přístup bude líbit, sehnat si na něj i reference, např. na tomto portálu, reakcí je zde dost, měla by jste znát cenu zákroku, dále vědět jak vypadá pracoviště,kde se bude operace provádět, jak vypadá pooperační péče a co vás bude po operaci čekat,zdali i v době pooperační se vám bude moci věnovat. To je snad několik nejdůležitějších a podstatných informací,které by jste měla před svým a pouze svým rozhodnutím o svém operatérovi znát. O ceně to vždy není..... zdraví dr šulcová 605 98 86 76
odpověd
30.4.2008 8:28:
Za Vás asi nikdo nerozhodne. dr.Paděra
odpověd
30.4.2008 7:25:
Dobrý den,na těchto stránkách a v diskuzi najdete jistě mnoho informací o tomto zákroku.Budete-li mít zájem,rádi Vás uvítáme na našem pracovišti při konzultaci s některým z našich plastických chirurgů.S ním můžete problém nezávazně ale podrobně probrat.S pozdravem odd.plast.chir.-LD.Tel:242 426 432.www.kosmeticka-chirurgie.cz
odpověd
29.4.2008 22:48:
Tady je dobrá rada drahá - zkuste se zeptat některé z pacientek, u koho byly spokojené a podle toho vyberte. Rozhodně by to ale měl být plastický chirurg !
Zdraví Dr Svoboda