Pooperační komplikace
Monika zaslal(a) v 5.1.2007 13:05:
Chtěla bych zareagovat na odpovědˇpana doktora Tomáška, pro paní Lucii. Jdem rok po zvětšení prsou, na operaci jsem šla dva roky po porodu. Hned od začátku jsem cítila na pravém prsu z vnitřní strany hranici implantátu, pan doktor říkal, že je to normální a prsa časem sestoupí. Prsa sice sestoupila, dle rýha zůstala a z určitého úhlu je viditelná, na omak jsou cítit hrbolky, pokud se předehnu prso se mírně zdeformuje. Když jsem měla zájem tuto vadu opravit, lékař který mě operoval řekl, že to opravit nejde, a ani se nezmínil o žádné masáži. Prý se to možná upraví a nebo zhorší. Z jeho reakce jsem měla pocit, že do opravné operace se mu nechce. Jsem rok od operace, tak se chci zeptat jak náročné je pootočení implantátu a budou-li potom obě prsa stejná. Velmi děkuji za případné odpovědi.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.750 CZK
- Ceny do 86.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.