Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Věra Jarošová 10.12.2006 14:13 - Moderní prsní implantáty

Diskuze

Věra Jarošová zaslal(a) v 10.12.2006 14:13:   

Velice vám děkuji za odpovědi.I když příliš radosti z nich nemám :-) Mám veliké komplexy z velikosti (nebo spíše malinkosti) mých prsou. Stydím se i před manželem.Nevím, jaké jiné možnosti přicházejí v úvahu. Zkousila jsem všechny medikamenty dostupné v lékárnách a efekt žádný.Nemáte náhodou nějaké eso v rukávu, jak jinak mi je pomoci? Znovu velice děkuji za odpověď a váš čas. Přeji hezký den.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
11.12.2006 11:28:

V zásadě by neměli podstupovat jakoukoliv estetickou operaci nemocní lidé. Není to diskriminace, ale snížení risik pooperačních stavů. Pravda je že někdy je psychická alterace člověka tak veliká, že dá tento pacient přednost risiku, které může operace přinést. Vaše onemocnění je chronické a v současné době se nedá řící, že lze absolutně vyléčit. Při operaci by Vám plastický chirurg vkládal cizí těleso do těla, které by mohlo reagovat neobvykle. Musela byste počítat s vyšším risikem neadekvátní reakce, třeba až takové, že by musely implantáty ven, ale můžete být klidně i absolutně v pohodě. Budete-li o tom uvažovat, nechte se řádně vyšetřit diabetologem a zkušeným plastickým chirurgem. S pozdravem Dr. Tomášek

Nahlásit nevhodný příspěvek

nejlépe bude, když manželovi otevřeně řeknete o svých pocitech i tom, jak jste zkusila je řešit, jsem přesvědčená, že vás jeho reakce příjemně překvapí, hezký večer doc. Dušková

Nahlásit nevhodný příspěvek

Pooperační komplikace:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 2.750 CZK
  • Ceny do 86.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova