Diskuze
Věra Jarošová zaslal(a) v 9.12.2006 22:17:
Dobrý den, prosím vás, chtěla bych se zeptat, zda je možné zvětšení prsou u diabetičky. Cukrovku mám dvacet let, jedná se o tedy o diabetes I. typu. Je mi 31 let a mám po dvou porodech, poslední před 1,5 rokem. Předem děkuji za odpověď, přeji úspěšný den.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.750 CZK
- Ceny do 86.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
9.12.2006 23:44:
Dobrý večer-diabetes mellitus je onemocnění,kde nevíte jak tělo zareaguje-imunitní systém+ metabolismus těla nemusí být opravdu zcela v pořádku a ¨výsledný efekt po zvětšení prsou může být výborný a nebo zcela tristní-chirurg může ovlivnit operační stránku-t.j. vlastní výkon a s tím spojené výkony,ale operaci plánujete na více let-a zde je odpověď nejistá-u diabetiků je všeobecně riziko komplikací/tedy i zánětu/ vyšší,i když¨asi ve Vašem věku jste relatívně bez obtíží.Jedna věc je operovat a druhá věc je dolečit pacienta. Zvažte vše pro a proti-znovu podotýkám pro vlastní operaci potřebujete kromě jiného vyšetřit minimálně ultrazvukem prsní žlázy,tak,aby byly v pořádku. S pozdravem Dr.Lišaník-Ostrava stefan.lisanik@plastika-chirurgie.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
9.12.2006 23:30:
technicky to samozřejmě možné je, ale z hlediska prognozy je jistě nutno zvážit nepoměrně častější infekt v souvislosti s implantací cizího tělesa u nemocných s diabetem, zkuste zvážit jiné řešení, s pozdravem doc Dušková
Nahlásit nevhodný příspěvek