Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Zvětšení prsů a vpáčené bradavky - Moderní prsní implantáty

Zvětšení prsů a vpáčené bradavky

Lenka zaslal(a) v 2.7.2007 13:08:   

Dobrý den, je mi 32 let, mám dvě děti (mladší 1/2roku).Již od mala mám vpáčené obě bradavky a to mi znemožnilo kojení obou dětí, přestože jsem používala formovače v těhotenství i po porodu. Nyní jsem se rozhodla nechat si bradavky chirurgicky upravit. Protože mám velmi malá prsa, chtěla bych je trochu zvětšit. Na konzultaci mi plastický chirurg řekl, že není třeba speciální operace bradavek, že vše vyřeší vložení implantátů. Nějak se mi tomu nechce věřit, protože i když jsem po obou porodech měla prsy nalité mlékem, bradavky nikdy nevystoupily. Prosím o Váš názor. Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

lenule
31.7.2007 13:15:

Dobrý den, také jsem měla od mala vpáčené bradavky ( resp. jen jednu) a ani kojení prvního dítěte či formovače nepomohli. Jsem již 6 let po zvětšení prsou, ale ani tento zákrok nic nevyřešil. Chtěla jsem, aby mi během zvětšování prsou dali bradavku do pořádku, ale po probuzení z narkozy mi lékař řekl, že by museli celou bradavku rozřezat a pak bych nemohla při druhém těhotenství kojit. 2 roky poté jsem opět měla miminko a kojila. Bradavka je stejná, ale kojení bylo snažší.

Nahlásit nevhodný příspěvek

pokud máte vpáčené bradavky na podkladě krátkých mlékovodů a fibrozy, jistě situaci vložení implantátů nezlepší, nicméně je možné současně s implantací provést chirurgické uvolnění bradavek, tato operace je však samozřejmě možná i bez zvětšení prsů, hezký den doc Dušková

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
2.7.2007 15:46:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci,kde Vám lékař odborně poradí co by pro Vás bylo nejvhodnější.Cena konzultace je 300,-kč Pro objednání volejte 222 221 206,208.

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
2.7.2007 15:18:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Občas skutečně dojde k úpravě bradavek při augmentaci, ale podle popisu to Váš případ nebude. Operovat vpáčené bradavky při augmentaci možné je, stejně jako je doupravit ambulantně dodatečně. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

Dobrý den. Rozhodnout lze až při osobní konzultaci. Že by se lae vpáčené bradavky vyřešili implantáty se nám nechce příliš věřit. PEM

Souhlasila bych s názorem vašeho lékaře,žezkuste augumentaci, ve většině mých případů došlo k vytlačení bradavky-pokud byl mplantát pod žlázou,dá-li se pod sval,tento efekt jsem nepozorovala.Ev.bych zkusila pearsing.

< Předchozí:zvětšení prsu
Zvlnenie okraja implantátu:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 2.750 CZK
  • Ceny do 86.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova