Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Celulitida - Přehled zákroků pro odstranění tukových ložisek a celulitidy

Celulitida

Hana zaslal(a) v 6.3.2007 8:48:   

Zajímalo by mě,jestli se liposukcí dá odstranit celulitida.Můj problém není tloušťka,měřím 160 cm,vážím 56 kg.Jsem po 2 dětech.Mám problém s vnitřní stranou stehen,přestože cvičím 5x týdně.Zároveň na celulitidu je cvičení neúčinné.Kolik stojí úvodní konzultace a kolik samotný zákrok(měla bych zájem o menší úpravu hýždí,stehen,boků a břicha)?Děkuji Hanka

Vaše odpověd

odpověd

Petra Kučerová
20.1.2008 12:29:

hezký den ! řešíme celulitidu pomocí novinky - přístroje ACCENT, více info. www.plochebrisko.cz, www.petrakucerova.cz, tel.: 603551166. Petra kučerová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
7.3.2007 19:14:

Klasická liposukce v převážné většině případů celulitidu neřeší.Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava

dle mého názoru liposukce neřeší celulitis

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
6.3.2007 19:34:

Dobry den,objednejte se na konzultaci na tzv.modelaci. Cena konzultace je 300,-kč Pro více informací a objednání volejte recepci kliniky 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

Dobrý den, na naší klinice s úspěchem kombinujeme ošetření Ultrashapem (=neinvazivní liposukce) s manuálními lymfodrenážemi. V případě zájmu se prosím objednejte na tel. č. 284840002 ke konzultaci, její cena je 500 kč. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová

odpověd

Hana
6.3.2007 9:57:

Zapomněla jsem napsat,že jsem z Plzně,takže by pro mě přicházela v úvahu Praha.Děkuji.

Dobrý den-v případě zájmu se můžete objednat na mém pracovišti v Ostravě,potřebuji Vás vidět-dle vyšetření se odvíjí vše ostatní.Liposukce ve Vámi udavaných likalitách standartně provádím jednak v místním umrtvení/tumescentní anestezii/jednak v narkoze.Cena konzultace je 250 CZK,cena 2 odsávaných lokalit je kolem 20 000 CZK.Veškeré kontakty máte na www.plastika-chirurgie.cz S pozdravem Dr.Lišaník,Ostrava

Accent:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 468 CZK
  • Ceny do 49.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova