Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Botox a migrény? - Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek

Botox a migrény?

Ilona zaslal(a) v 3.5.2008 9:40:   

Dobrý de, je mi 40 let a chci si nechat aplikovat botoxové injekce na vrásky na čele a u kořene nosu.Trpím však na migrény.Je pro mne aplikace vhodná nebo by se migrény mohly ještě zhoršit?

Vaše odpověd

......Vas dotaz je trefa do cerneho......u hodne clientu se Migrany po Botoxu zmirni neb zmizi.....mista na vpich Botoxu jsou ve stejne oblasti jako mista pro akupunkturni lecbu Migrany........ ....od te doby co nam klienti sdeluji, ze po vpichu Botoxu jim zmizeli Migrany...verime i na akupunkturu hezky den

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,botox by neměl mít vliv na migrény.

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
3.5.2008 9:56:

Dobrý den. Pokud vím, výrobce nezmiňuje problémy při migréně. U svých pacientek jsem se se zhoršením nebo s výskytem migrenosních obtíží po aplikaci nesetkal. NAshledanou, dr. Remeš

Botox a vyplň:Další >

Zákrok

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekBotox/ Dysport - vyhlazení vrásek
Vyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek:
  • Ceny od 100 CZK
  • Ceny do 9.200 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova