Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - botox - Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek

botox

Blanka Sanovska zaslal(a) v 24.6.2008 23:42:

Dobrý den,jsem objednaná na druhou aplikaci botoxu.První jsem podstoupila zhruba před čtyřmi měsíci a byla jsem s výsledkem moc spokojena.Nejsem si zcela jista,jestli nejsem nyní jeden nebo dva týdny těhotná.Pokud ano,dítě si chci nechat.Je tedy pro mě zákrok nyní nereálný a co by se mohlo po aplikaci stát?Mám to podstoupit a riskovat?Předem děkuji za rychlou radu nebo odpověď.
Vaše odpověd

Dobrý den,aplikovat botox v těhotenství není vhodné.
MUDr.J.Kačírková

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
25.6.2008 10:25:

Dobrý den, aplikaci botoxu v těhotenství na Klinice GHC neprovádíme. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

Dobrý den,zákrok se v těhotenství neprovádí.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
25.6.2008 9:14:

Dobrý den. Pokud si nejste jistá, tak v žádném případě zákrok neopakujte. Případné vyloučení nebo potvrzení těhotenství nebude trvat dlouho a pokud budete těhotná, aplikovat se nesmí. Jinak samozřejmě souhlasím s odpovědí níže. Žádná vráska nikdy nemůže mít přednost i před naprosto neznatelným nebo neznámým ohrožením zdraví. Mějte se hezky. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz

Dobrý den, aplikace botulotoxinu je v těhotenství kontraindikována. Co by se mohlo stát Vám přesně nikdo neřekne, protože na těhotných ženách se nikdy žádné testy tohoto charakteru neprovádí, tudíž nelze bezpečně řící, že botulotoxin neohrozí plod. Každopádně by bylo rozumné ošetření odložit.

< Předchozí:Dopich botoxu
Glabela:Další >

Reklama

Zákrok

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekBotox/ Dysport - vyhlazení vrásek
Vyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek:
  • Ceny od 100,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova