Botoxové injekce
Pavel zaslal(a) v 5.8.2007 21:36:
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli lze botoxem vyrovnat čelo a obočí tak, že při mračení zůstane jakoby zmrzlé (příklad Cher)?? Jestli ano, lze tento výkon provést v 18-ti letech ? Předem děkuji za odpověď Pavel
Zákrok
Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekVyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.
Fotky před/po
-

DENIFE Kosmeticko-plastické a laserové centrum MUDr. Hana Plachá -

Oční klinika Horní Počernice -

Refrakční centrum Praha, s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 100 CZK
- Ceny do 9.200 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
ivanka
17.1.2008 21:22:
Dobrý den, je mi 23,5 let a trápí mě svrašťující se bouličky kůže nad obočím (tam kde mi začíná), vypadá to jako kdybych se běžně mračila... Zajímalo by mě, jestli by mi pomohly botoxové injekce, popřípadě jiné řešení a jestli je vůbec vhodné začít tak brzy (vzhledem k mému věku) s injekcemi... Děkuji za odpověď
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.8.2007 15:50:
Dobrý den, vrásky na čele a mezi obočím lze vyhladit pomocí aplikace botulotoxinu. Zákrok lze v 18 letech provést. V případě Vašeho zájmu o ošetření u nás se můžete objednat do MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz. S pozdravem Dr. Jurtinová
odpověd
5.8.2007 23:38:
Dobrý den, botox nebo dysport skutečně omezuje hybnost svalů čele a tím omezí tvorbu vrásek. Vyhlazuje vrásky dočasně přibližně na 4 - 6 měsíců. Poté se činnost svalů postupně obnovuje a vrásky se znovu objeví. Pokud dochází k místní aplikaci botulotoxinu opakovaně v rozumném množství (určí lékař po domluvě s klientem), může si klient(ka) odvyknout určitou mimiku provádět a výskyt nežádoucích vrásek se tím také omezí. O tento zákrok se zajímají i velmi mladé ženy z důvodu prevence tvorby vrásek. Fyzicky lze jistě tento zákrok provést, ovšem doporučuji nejprve osobní konzultaci, při níž spolu s lékařem uvážíte možnosti a vhodnost aplikace botoxu. S pozdravem MUDr. Michal Puls, CSc., plastický chirurg MEDICOM VIP.
odpověd
5.8.2007 22:34:
Ano lze, cena za čelo a obočí kolem 8000 korun, dle spotřeby, kontakt na tel. 359418540, dr.kupka
odpověd
5.8.2007 21:45:
Dobrý den,botulotoxin lze použít,výkon lze provést v 18ti letech.