Cena aplikace na vějířky u očí

(Diskuze k tématu BOTOX® / DYSPORT® - vyhlazení vrásek)

Cena aplikace na vějířky u očí

Dobrý den
ráda bych se zeptala, mám jemné vějířky kolem očí...Ráda bych co nejdříve-tento týden si nechala píchnout botox...Vrásečky mám opravdu velmi jemné...Spíše jde o prevenci...Mohu se zeptat na přibližnou cenu, i když vím, že pouze podle dotazu přes tyto stránky je to těžší...Dále bych si chtěla mírně nechat zvětšit rty...Nemám je úplně úzké, tudíž počítám, že jde spíše o mírné dopíchnutí...Ráda bych výpln, která vydrží co nejdéle..Jedno zvětšení už mám za sebou, ale vydrželo to necelé 4měsíce, což mi vzhledem k ceně, přijde dost málo...Mohu poprosit o nabídky výplní s cenou? Myslím celkovou? Vše bych ráda podstoupila tento týden-úterý, středa nebo čtvrtek? Děkuji

18.7.2010 12:43

Probíhá odesílání formuláře

RE: Cena aplikace na vějířky u očí

Dobrý den,máte pravdu, že touto formou se cena určuje obtížně, orientačně se částka za veškeré Vámi požadované zákroky může pohybovat kolem 10 000,- v více Kč. Pokud budete mít zájem o služby naší kliniky požádejte prosím naší recepci o termín,(mail:klinika@email.cz, tel: 22+666142), myslím, že bychom Vám mohli termínově vyhovět.Budeme se Vám rádi věnovat.
S pozdravem
MUDr.Simona Bedřichová
www.laseresthetic.cz

18.7.2010 13:00

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, cena za botox může být i 2000kč, nebudou-li vrásky příliš výrazné. Vyplnění rtů při použití 0.5ml výplně pak 4250kč, pokud bude potřeba 1 mililitr,pak tedy dvojnásobek. Osobně na rty nejčastěji používám Juvéderm Ultra 3 s velmi uspokojivou délkou účinku k jednomu roku. Budete-li mít zájem o zákrok u mne, můžete se objednat přes naši recepci i na tento následující týden. Mějte se hezky. dr.Pachman, klinika Riva, Brno.

18.7.2010 22:12

Dobrý den,

cena botoxu kolem očí je u nás 3000Kč.

Jako výplně používáme preparát Remake,který vydrží dva roky.Cena je 4000 za jedno balení,které by pro vás bylo dostačující.

Můžeme nabídnout aplikaci 20.7. ve 14,30 nebo 15h.

Pokud máte zájem dejte nám zprávu nejlépe telefonicky.

Zdravím,

MUDr.J.Kačírková

Medilip s.r.o.
Poliklinika Modřany
Soukalova 3355, Praha 4

tel: +420 241 047 223
mob: +420 723 583 343
e-mail: kacirkova@medilip.cz
web: www.medilip.cz

19.7.2010 12:12

Dobrý den,
> cena Botoxu za 1 jednotku máme ve Zlíně za 75,-Kč/ 1 jednotku. Jednotek je potřeba na každou stranu 10, tj. celk. cena za Botox 20 x 75 Kč.Cena výplní (kys. hyaluronové) do rtů je 2200,- (Princess Filler) ta vydrží 4-5 měsíců, za 3200,- (Princess Volume) - vydrží 10-11 měsíců. V pobočkách Gemini v Českých Budějovicích a v Praze se ceny mírně liší. V případě zájmu se můžete objednat na tel.č.577 202 202.

> S pozdravem MUDr.Petra Uhlářová
> Oční centrum Gemini Zlín

21.7.2010 19:22

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?