Dotaz
Eva zaslal(a) v 16.8.2008 12:14:
Dobry den, je mi 24 let a mela bych zajem o aplikaci botoxu do vrasek "od smichu" u vnejsich koutku oci ale prijde mi, ze nezanedbatelna cast fotek pred/po jsou evidentni fotomontaze (pouziti fuknce vyhlazeni je po blizsim prozkoumani zrejme), takze mam obavu, ze vysledek nebude temer videt. Dale bych se chtela zeptat, co je pravdy na informacich o tom, ze kvuli znehybneni urcitych svalu jejich praci preberou svaly jine a tim se zacnou tvorit vrasky na jinych dokonce snad mene obvyklych mistech. Predem dekuji.
Zákrok
Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekVyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 100 CZK
- Ceny do 9.200 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
18.8.2008 13:49:
Dobrý den, Evo, konečný výsledek po aplikaci botoxu bývá velmi dobrý, fotografie před/po jsou reálné. V případě zájmu volejte 603436969 nebo 284840002. Se srdečným pozdravem, MUDr.Andrea
Pliščinská, lékařka Pražského dermatologického centra
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.8.2008 10:17:
Dobrý den, fotomontáže na našich webových stránkách nepoužíváme, výsledek je opravdu tak pěkný. Může se stát, že sousední svaly začnou více pracovat. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530,
info@myclinic.cz.
odpověd
18.8.2008 9:45:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci na dermatologii, je možné se vstupní konzultací si objednat rovnou první ošetření. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč, 1 dávka botoxu stojí 4400,- Kč, cena se odvíjí dle skutečně aplikovaného množství. Na vstupní konzultaci se dozvíte vše potřebné a lékařka zodpoví veškeré Vaše dotazy. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vás. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
odpověd
17.8.2008 16:54:
Dobrý den. Po aplikaci botulotoxinu se aktivita funkčních svalů nezvýší. Retuše na snímcích nepoužívám a jsem rád, když pac. bez důvěry za mnou nechodí. Nashledanou,dr. Remeš
odpověd
16.8.2008 18:30:
Dobrý den,jsou poznatelné výsledky po aplikaci botulotoxinu.K Vaší poslední otázce uvádím,že k tomuto nedochází.
odpověd
16.8.2008 13:35:
Dobrý den,s botoxem mám jen ty nejlepší zkušenosti a výsledky.
Fotomontáže nevyužívám u žádných klientů.
MUDr.J.Kačírková
odpověd
16.8.2008 12:31:
nebojte se a budete krasnejsi Botox funguje a nepotrebuje fotomontage