Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Glabela - Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek

Glabela

mitulin zaslal(a) v 4.7.2008 11:48:

Dobrý den, před týdnem jsem si nechala aplikovat botox do glabely a částečně i do čela. Stále však dokážu obočí svraštit, částečně i čelo. Je možné, že jsem si botox"zrušila" tím, že jsem den po aplikaci vytrhávala obočí a tím docházelo k částečně masáži(rukou jsem si kůži trochu napínala, stejně tak při odličování - také docházelo k tlakům na ošetřenou oblast nebo byl botox špatně aplikován ? Za odpověď děkuji. Petra
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
10.7.2008 0:01:

Tak jak píšou kolegové. Ještě vyčkejte.Vytrhávání obočí tomu jistě neuškodilo.Efekt je někdy takový , že svaly mohou trochu zapínat. Další aplikace je kvůli vzniku protilátek epší až po 6 ti týdnech v případě nutnosti. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
6.7.2008 20:03:

Dobrý den. Nezoufejte, úplný efekt se dostavuje do 2 týdnů, takže se vše může upravit. Jinak příčin nedostatečného efektu je více a trhání obočí 24 hodin po zákroku mezi ně nepatří. S dopichováním bych byl opatrný a vyčkal cca 6 týdnů. Nashledanou, dr. Remeš

Dobrý den,
dle mých zkušeností je efekt po aplikaci botoxu patrný za dva až čtyři dny.Masáž rozhodně nevadí,takže chyba bude někde jinde.
MUDr.J.Kačírková

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
4.7.2008 12:53:

Dobrý den, je více možností:
1.botox ještě nezačal působit: nástup účinku 2-10dní
2.špatná aplikace botoxu
3.málo botoxu
4.resistence (odolnost) vůči botoxu.
S řasami to nemá nic společného.

Mějte se hezky a ještě vyčkejte. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz

Botox a štítná žláza:Další >

Reklama

Zákrok

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekBotox/ Dysport - vyhlazení vrásek
Vyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 6
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek:
  • Ceny od 100,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova