Glabela
mitulin zaslal(a) v 4.7.2008 11:48:
Dobrý den, před týdnem jsem si nechala aplikovat botox do glabely a částečně i do čela. Stále však dokážu obočí svraštit, částečně i čelo. Je možné, že jsem si botox"zrušila" tím, že jsem den po aplikaci vytrhávala obočí a tím docházelo k částečně masáži(rukou jsem si kůži trochu napínala, stejně tak při odličování - také docházelo k tlakům na ošetřenou oblast nebo byl botox špatně aplikován ? Za odpověď děkuji. PetraReklama
Zákrok
Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekVyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.
Fotky před/po
-

MUDr. Tomáš Kempný -

DENIFE Kosmeticko-plastické a laserové centrum MUDr. Hana Plachá -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 100,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
10.7.2008 0:01:
Tak jak píšou kolegové. Ještě vyčkejte.Vytrhávání obočí tomu jistě neuškodilo.Efekt je někdy takový , že svaly mohou trochu zapínat. Další aplikace je kvůli vzniku protilátek epší až po 6 ti týdnech v případě nutnosti. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.7.2008 20:03:
Dobrý den. Nezoufejte, úplný efekt se dostavuje do 2 týdnů, takže se vše může upravit. Jinak příčin nedostatečného efektu je více a trhání obočí 24 hodin po zákroku mezi ně nepatří. S dopichováním bych byl opatrný a vyčkal cca 6 týdnů. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
6.7.2008 14:29:
1. ne 2. dopichnete a vse bude lepsi
odpověd
4.7.2008 14:12:
Dobrý den,
dle mých zkušeností je efekt po aplikaci botoxu patrný za dva až čtyři dny.Masáž rozhodně nevadí,takže chyba bude někde jinde.
MUDr.J.Kačírková
odpověd
4.7.2008 12:53:
Dobrý den, je více možností:
1.botox ještě nezačal působit: nástup účinku 2-10dní
2.špatná aplikace botoxu
3.málo botoxu
4.resistence (odolnost) vůči botoxu.
S řasami to nemá nic společného.
Mějte se hezky a ještě vyčkejte. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz