vrásky pod očima
Petr zaslal(a) v 28.9.2008 20:46:
Dobry den,
je mi 20 a mam problem s vraskami pod ocima. Pod kazdym okem vede linka od vnitniho koutku sikmo smerem dolu - do stran a konci 3cm pod vnejsim koutkem oka. Rad bych si je nechal nejak odstranit, jelikoz takto nekdy vypadam "unavene" i kdyz nejsem. Jake mam moznosti?
Hledal jsem zde v diskusich a na strankach klinik, avsak zadny podobny problem jsem nenasel. Podle starych fotek se zda, ze tuto vrasku mam odmalicka..
Predem dekuji za odpoved
Zákrok
Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekVyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.
Fotky před/po
-

Privátní chirurgická klinika Foldyna klinik -

prim. MUDr. Blanka Vraspírová -

Aura Medical Clinic s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 100 CZK
- Ceny do 9.200 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
2.10.2008 10:25:
Dobrý den.
Bez osobního kontaktu je velmi těžké nabídnout možnosti které se Vám v tomto případě nabízí. Navštívte plastického chirurga, který po vyšetření Vám doporučí pro Vás tu nejvhodnější variantu.
Dr.Sirotek
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
30.9.2008 18:16:
Dobrý den,domnívám se,že jde o známku atopie,kterou máte geneticky danou,tzn.,že Vy nebo někdo z rodiny má atopoický ekzém,sennou rýmu,astma.Ale to tedy asi až po osobní konzultaci.Proto jste nemohl najít nic podobného na stránkách klinik.
Pěkný den,Dr.Eva Harapátová
odpověd
30.9.2008 17:41:
Dobrý den,
seriozní závěr o možnostech "řešení" Vašeho problému by se dal udělat snad na základě studia Vašich fotografií, případně na základě konzultačního vyšetření. Čistě teoreticky by se kůže této oblasti mohla ošetřit operačním laserem /laser skin resurfacing/, možná aplikací tzv. kožního implantátu na bazi kolagenu nebo kyseliny hyaluronové /injekční aplikace pod rýhu/.
Doporučuji konzultaci u kvalifikovaného plastické chirurga, případně u korektivního dermatologa.
S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
odpověd
30.9.2008 14:55:
Dobrý den,
někdy je tato vráska patrná jako hluboká rýha mezi očním kruhem a tváří a zjemní se při ošetření kruhů pod očima nebo modelací tváří- vše kyselinou hyaluronovou. S pozdravem MYCLINIC prague, T (+420)296 827 530, www.myclinic.cz
odpověd
29.9.2008 10:35:
Děkuji za Váš dotaz,
vrásky pod očima, které popisujete, budou zřejmě Vaší genetickou dispozicí a nesouvisí s procesem stárnutí pokožky. Často mají takové vrásky osoby se sklonem k atopickému ekzému- souvisí to s menším obsahem tuku v kožní ochranné bariéře. Jakým způsobem bude možno vrásky zmenšit, závisí na konkrétní situaci, kterou dokáže posoudit lékař při osobním kontaktu. Vrásky se dají vyplňovat výplní, může se zvýšit hydratace pokožky v dané oblasti sérií mikroinjekcí, mohl by se aplikovat omlazující ( rejuvenační) laser, který povzbudí tvorbu kolagenu,ale někdy je potřeba plastická operace dolních víček.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
klinika GHC Praha
tel.222211206,222211208
odpověd
29.9.2008 9:03:
Dobrý den,
metod na odstraňování vrásek je mnoho. V některých případech je vhodný implantát, jindy frakční laser, řešením může být i plastika dolních výček (v případě, že jsou patrné tukové prolapsy). V případě, že byste měl zájem konzultovat s naimi lékaři, budete u nás vítán.
Eva Ondráčková
odpověd
28.9.2008 21:21:
pokud nic nepomuze - dodatecne info: ....v Japonsku na tyto nevdecne vrasky prodavaji neviditelne specialni tapes, ktere vydrzi nekolik dni
odpověd
Kika
28.9.2008 21:12:
Petře já mám ten samý problém..Je to spíš taková jemná prohluben, vráska či rýha..Nikdo si s tím neví rady.Výpln nechci, to je dočasné...Je to dost viditelné, prostě čára od vnějšího koutku oka směrem k tváři po celé délce víčka..Zkoušela jsem si kůžičku vypnout, jakoby jsem jí ,,uřízla,, u dolního víčka a zmizelo to..Ale jeden lékař mi řekl, že operace dolních víček to prý neodstraní..Jsem zvědavá na odpovědi...Ahoj
odpověd
28.9.2008 20:53:
zaslete foto a pokusime se pomoci office@aspenaestheticclinics.com