Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vrásky pod očima - Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek

vrásky pod očima

Petr zaslal(a) v 28.9.2008 20:46:   

Dobry den,

je mi 20 a mam problem s vraskami pod ocima. Pod kazdym okem vede linka od vnitniho koutku sikmo smerem dolu - do stran a konci 3cm pod vnejsim koutkem oka. Rad bych si je nechal nejak odstranit, jelikoz takto nekdy vypadam "unavene" i kdyz nejsem. Jake mam moznosti?
Hledal jsem zde v diskusich a na strankach klinik, avsak zadny podobny problem jsem nenasel. Podle starych fotek se zda, ze tuto vrasku mam odmalicka..
Predem dekuji za odpoved

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
2.10.2008 10:25:

Dobrý den.
Bez osobního kontaktu je velmi těžké nabídnout možnosti které se Vám v tomto případě nabízí. Navštívte plastického chirurga, který po vyšetření Vám doporučí pro Vás tu nejvhodnější variantu.
Dr.Sirotek

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Eva Harapátová MUDr. Eva Harapátová
30.9.2008 18:16:

Dobrý den,domnívám se,že jde o známku atopie,kterou máte geneticky danou,tzn.,že Vy nebo někdo z rodiny má atopoický ekzém,sennou rýmu,astma.Ale to tedy asi až po osobní konzultaci.Proto jste nemohl najít nic podobného na stránkách klinik.
Pěkný den,Dr.Eva Harapátová

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
30.9.2008 17:41:

Dobrý den,
seriozní závěr o možnostech "řešení" Vašeho problému by se dal udělat snad na základě studia Vašich fotografií, případně na základě konzultačního vyšetření. Čistě teoreticky by se kůže této oblasti mohla ošetřit operačním laserem /laser skin resurfacing/, možná aplikací tzv. kožního implantátu na bazi kolagenu nebo kyseliny hyaluronové /injekční aplikace pod rýhu/.
Doporučuji konzultaci u kvalifikovaného plastické chirurga, případně u korektivního dermatologa.
S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
30.9.2008 14:55:

Dobrý den,
někdy je tato vráska patrná jako hluboká rýha mezi očním kruhem a tváří a zjemní se při ošetření kruhů pod očima nebo modelací tváří- vše kyselinou hyaluronovou. S pozdravem MYCLINIC prague, T (+420)296 827 530, www.myclinic.cz

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
29.9.2008 10:35:

Děkuji za Váš dotaz,
vrásky pod očima, které popisujete, budou zřejmě Vaší genetickou dispozicí a nesouvisí s procesem stárnutí pokožky. Často mají takové vrásky osoby se sklonem k atopickému ekzému- souvisí to s menším obsahem tuku v kožní ochranné bariéře. Jakým způsobem bude možno vrásky zmenšit, závisí na konkrétní situaci, kterou dokáže posoudit lékař při osobním kontaktu. Vrásky se dají vyplňovat výplní, může se zvýšit hydratace pokožky v dané oblasti sérií mikroinjekcí, mohl by se aplikovat omlazující ( rejuvenační) laser, který povzbudí tvorbu kolagenu,ale někdy je potřeba plastická operace dolních víček.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
klinika GHC Praha
tel.222211206,222211208

Dobrý den,
metod na odstraňování vrásek je mnoho. V některých případech je vhodný implantát, jindy frakční laser, řešením může být i plastika dolních výček (v případě, že jsou patrné tukové prolapsy). V případě, že byste měl zájem konzultovat s naimi lékaři, budete u nás vítán.
Eva Ondráčková

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
28.9.2008 21:21:

pokud nic nepomuze - dodatecne info: ....v Japonsku na tyto nevdecne vrasky prodavaji neviditelne specialni tapes, ktere vydrzi nekolik dni

odpověd

Kika
28.9.2008 21:12:

Petře já mám ten samý problém..Je to spíš taková jemná prohluben, vráska či rýha..Nikdo si s tím neví rady.Výpln nechci, to je dočasné...Je to dost viditelné, prostě čára od vnějšího koutku oka směrem k tváři po celé délce víčka..Zkoušela jsem si kůžičku vypnout, jakoby jsem jí ,,uřízla,, u dolního víčka a zmizelo to..Ale jeden lékař mi řekl, že operace dolních víček to prý neodstraní..Jsem zvědavá na odpovědi...Ahoj

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
28.9.2008 20:53:

zaslete foto a pokusime se pomoci office@aspenaestheticclinics.com

Zákrok

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásekBotox/ Dysport - vyhlazení vrásek
Vyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku, bez jizev. Botox (Botulotoxin typu A) je kosmetická forma produktu bakterií Clostridium botulinum. Použitelný je v léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 8
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Botox/ Dysport - vyhlazení vrásek:
  • Ceny od 100 CZK
  • Ceny do 9.200 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova