Vnitřní strany stehen
Marie zaslal(a) v 17.7.2008 14:32:
Dobrý den, měla bych dotaz,co se týče vytvarování vnitřních stran stehen. Mám genetický problém s těmito partiemi, kde se mi na horní straně vnitřních stehen udělali dvě tukové boule z obou stran, kterých se nelze zbavit ani dietou ani cvičením. Vypadá to tak,že když dám nohy k sobě tak mám nahoře 2,5cm vybočenou převislou kůži,takový dvě boule na každý straně,vypadá to opravdu nehezky. Můžete mi poradit jakou metodou by se toho dalo definitivně zbavit? Přemýšlela jsem o neinvazivní odstranění, ale bojim se,že se toho stejně nezbavím. Děkuji předem za odpověď.< Předchozí:Ultrashape
Rozdíly v UltraShape:Další >
Reklama
Zákrok
Neinvazivní odstranění tuku a celulitidy - UltraShapeMáte rády přiléhavé oblečení, ale bohužel Vám kvůli bříšku či faldíkům na bocích leží ve skříni? UltraShape je neinvazivní metoda odbourávání podkožní tukové tkáně, čímž může odstranit celulitidu. V podstatě se nejedná o liposukci, neboť zákrok je neinvazivní a nedochází k odsávání tuku. Tato metoda je zcela bezbolestná, účinná (výsledky jsou dobře měřitelné) a nemá nežádoucí vedlejší účinky.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Neinvazivní odstranění tuku a celulitidy - UltraShape:
- Ceny od 12.000,- CZK
- Ceny do
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
18.7.2008 10:04:
Vážená paní Marie,
neinvazivní lipolýzou UltraShape lze velmi efektivně a bezpečně odstranit nežádoucí tukovou tkáň, bez rizika vzniku modřin a nerovností. Výsledky ošetření přístrojem Contour I UltraShape jsou doloženy klinickou studií, ve které bylo sledováno cca 120 pacientů, v průměru u nich došlo k úbytku v obvodu ošetřené oblasti o 2-3 cm.Další podrobnosti naleznete na našich webových stránkách - www.drmuller.info, pokud máte zájem o osobní konzultaci, lze se objednat telefonicky nebo e-mailem.
S přáním hezkého dne
MUDr. Dana Prokůpková
ESTETICKÁ DERMATOLOGIE
MUDr. Mojmír Műller
Hybešova 43, Brno
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.7.2008 14:54:
Doporučuji vám neinvazivní ultrazvukovou liposukcí přístrojem Ultrashape. Bližší info na našich webstránkách www.salonfrancelaure.cz. MUDr. Michal Sičák
Nahlásit nevhodný příspěvek