Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Vnitřní strany stehen - Neinvazivní odstranění tuku a celulitidy - UltraShape

Vnitřní strany stehen

Marie zaslal(a) v 17.7.2008 14:32:

Dobrý den, měla bych dotaz,co se týče vytvarování vnitřních stran stehen. Mám genetický problém s těmito partiemi, kde se mi na horní straně vnitřních stehen udělali dvě tukové boule z obou stran, kterých se nelze zbavit ani dietou ani cvičením. Vypadá to tak,že když dám nohy k sobě tak mám nahoře 2,5cm vybočenou převislou kůži,takový dvě boule na každý straně,vypadá to opravdu nehezky. Můžete mi poradit jakou metodou by se toho dalo definitivně zbavit? Přemýšlela jsem o neinvazivní odstranění, ale bojim se,že se toho stejně nezbavím. Děkuji předem za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Mojmír Müller MUDr. Mojmír Müller
18.7.2008 10:04:

Vážená paní Marie,

neinvazivní lipolýzou UltraShape lze velmi efektivně a bezpečně odstranit nežádoucí tukovou tkáň, bez rizika vzniku modřin a nerovností. Výsledky ošetření přístrojem Contour I UltraShape jsou doloženy klinickou studií, ve které bylo sledováno cca 120 pacientů, v průměru u nich došlo k úbytku v obvodu ošetřené oblasti o 2-3 cm.Další podrobnosti naleznete na našich webových stránkách - www.drmuller.info, pokud máte zájem o osobní konzultaci, lze se objednat telefonicky nebo e-mailem.

S přáním hezkého dne

MUDr. Dana Prokůpková
ESTETICKÁ DERMATOLOGIE
MUDr. Mojmír Műller
Hybešova 43, Brno

Nahlásit nevhodný příspěvek

Doporučuji vám neinvazivní ultrazvukovou liposukcí přístrojem Ultrashape. Bližší info na našich webstránkách www.salonfrancelaure.cz. MUDr. Michal Sičák

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Ultrashape
Rozdíly v UltraShape:Další >

Reklama

Zákrok

Neinvazivní odstranění tuku a celulitidy - UltraShapeNeinvazivní odstranění tuku a celulitidy - UltraShape
Máte rády přiléhavé oblečení, ale bohužel Vám kvůli bříšku či faldíkům na bocích leží ve skříni? UltraShape je neinvazivní metoda odbourávání podkožní tukové tkáně, čímž může odstranit celulitidu. V podstatě se nejedná o liposukci, neboť zákrok je neinvazivní a nedochází k odsávání tuku. Tato metoda je zcela bezbolestná, účinná (výsledky jsou dobře měřitelné) a nemá nežádoucí vedlejší účinky.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Neinvazivní odstranění tuku a celulitidy - UltraShape:
  • Ceny od 12.000,- CZK
  • Ceny do
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova