Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - nitovy liffting-doplnok - Není lifting jako lifting

nitovy liffting-doplnok

erika zaslal(a) v 3.4.2007 2:39:   

pre informaciu- mam 46rokov/63kg pri vyske 165/ a a moja koza na tvari je senzitivna,mam kruhy pod ocami,mierne dvojitu bradu. mozno pomoze mini info -dakujem

Vaše odpověd

odpověd

erika
3.4.2007 16:28:

moze ma mniekto z dr opravit>dama si poradit od odbornikov. dakujem

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Kamila
3.4.2007 14:39:

Jedna se o Feather face lift tzv. APTOS http://www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/feather-face-lift-aptos

odpověd

kamela-srandujes?
3.4.2007 16:24:

Aptos feather lift je veľmi šetrná operačná technika, ktorá bez skalpela a v lokálnej anestéze rieši pokles starnúcej pleti a vrásky. APTOS sa používa na korekciu/kontúru tváre a krku, pokles ústnych kútikov a ich okolia, nedokonale manifestovaných estetických kontúr tváre, pokles vonkajšej časti obočia, pokles prsníkov v indikovaných prípadoch

odpověd

kamile-erika
3.4.2007 16:44:

ospravedlnujem sa Ti. Bola som zle info.Mala som to za laser... este raz sorrrrrrrrrrrrrrrrry prajem prijemny den nebyvas nahodou v ke pozvala by som ta za to na obed/vazne./grany@pobox.sk/

odpověd

erika krupnik
3.4.2007 13:34:

adreÚSTAV LEKÁRSKEJ KOZMETIKY a. s. Adresa: Tematínska 3 85105 Bratislava Slovakia Tel.: +421-2-6381 2218 +421-2-6381 2294 0911 237 934 0915 812 897 (informácie a objednávky) sa na nitovy lifting

odpověd

nitovy lifting na sk funguje
3.4.2007 13:31:

Niťový lifting V poslednom období sa medzi šetrné metódy a novinky esteticko-plastickej chirurgie radí metóda bez skalpela - technika pomocou špeciálnych nití. Niťový lifting je veľmi šetrná operačná metóda, ktorá v pravom slova zmysle bez použitia operačného noža, v lokálnom znecitlivení, rieši problém poklesu ochabnutej a stárnucej kože a vrások. Na rozdiel od klasického faceliftingu, pri ktorom je potrebné uvoľniť a následne odstrániť prebytočnú a uvoľnenú kožu s podkožným tukom, metóda niťového liftingu napína kožu pomocou špeciálnych nití. Aplikácia nie je limitovaná vekom, skôr typom a charakterom poklesu kože. Najčastejšími lokalitami, ktoré sa niťami riešia, sú najmä oblasti okolo ústnych kútikov, pokles obočia, pokles v oblasti nazolabiálnej a hornej časti krku.

odpověd

NITOVY LIFTING NA SK-ERIKA
3.4.2007 13:25:

http://www.ulk.sk/novinky_viac.php?subaction=showfull&id=1161328519&archive=&start_from=&ucat=27&

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
3.4.2007 13:13:

Bohužel, ani tento popis nám nepomůže k tomu,abychom se seriosně vyjádřili.Osobní konzultace je nezbytná!

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
3.4.2007 11:54:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s plastickým chirurgem, cena je 300,-, v tomto případě je osobní návštěva nutná.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová

< Předchozí:nitovy lifting

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 1.590 CZK
  • Ceny do 59.980 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova