Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Podbradek - Není lifting jako lifting

Podbradek

evahjk zaslal(a) v 27.9.2008 14:45:   

Mám za sebou liposukci podbradku, prý už tam tuk nemám, byla jsem na třech konzultacích.Ale podbradek mi z profilu visí..Mimo aptosu, kterému nevěřím a nechci ho, mi nenabídnul nikdo žádné řešení-asi ani není..Mimo liftingu, ale v 35letech mi ho všichni nedoporučili.Není nějaká metoda, že by se třeba v narkoze přes ústa ta kůžička jakoby přichytila?Prý jde o rozsestouplé svaly, a v případě úpravy svalů by zas zbyla dost velká jizva zespoda brady, což se mi také moc nechce.Neexistuje nějaká šance, že se třeba kůžička podchytí ze vstupu úst? Dkj a omlouvám se za poněkud zvláštní otázku, věřím, že mi někdo odpoví a děkuji za to.

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
30.9.2008 17:34:

Dobrý den,
při tvarových deformitách oblasti krku je třeba vycházet, co je příčinou tohoto problému. Pokud je problém způsoben tukovým polštářem v oblasti podbradku, jistě dobré řešení je liposukce této plochy. Pokud jde o deformitu způsobenou povoleným a rozestouplým svalem /sval platysma/ při dobré pružnosti kůže, pak pomůže endoskopická operace této partie. Pak je celkem 5 jizev : 2 a 2 na každé straně- jedna za ušním lalůčkem, druhá na hranici vlasů šíje, všechny délky asi 2 cm. Pátá jizva je délky asi 3 cm a je umístěna do přirozené rýhy mezi bradou a podbradkem. Pokud je navíc ještě uvolněná kůže, pak přichází v úvahu kombinace plastiky obličeje a krku zatížená typickými, sice skrytými, ale dlouhými jizvami. Na naší klinice Medicom VIP, Praha 1, všechny typy těchto operací provádíme. Vždy je důležité předoperační konzultační vyšetření, při kterém se o všem rozhodne.
S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
30.9.2008 13:32:

Dobrý den.
Dá se odpomoci, máte-li zájem, objednejte se u nás.
Dr. Sirotek

odpověd

MUDr. Pavel Kurial MUDr. Pavel Kurial
27.9.2008 19:16:

Dobrý den, pokud chcete, pošlete mi Vaše foto přímý a bočný pohled - celý obličej na mail (info@kurial.cz).
Lze zvážit izolovanou operaci krku tzv neck-lift.
S pozdravem Dr.Kurial

< Předchozí:spatny brow lift

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 80.210,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova