Podbradek
evahjk zaslal(a) v 27.9.2008 14:45:
Mám za sebou liposukci podbradku, prý už tam tuk nemám, byla jsem na třech konzultacích.Ale podbradek mi z profilu visí..Mimo aptosu, kterému nevěřím a nechci ho, mi nenabídnul nikdo žádné řešení-asi ani není..Mimo liftingu, ale v 35letech mi ho všichni nedoporučili.Není nějaká metoda, že by se třeba v narkoze přes ústa ta kůžička jakoby přichytila?Prý jde o rozsestouplé svaly, a v případě úpravy svalů by zas zbyla dost velká jizva zespoda brady, což se mi také moc nechce.Neexistuje nějaká šance, že se třeba kůžička podchytí ze vstupu úst? Dkj a omlouvám se za poněkud zvláštní otázku, věřím, že mi někdo odpoví a děkuji za to.

Podstoupil/a jste zákrok plastické chirurgie a chcete se o svoje zážitky a zkušenosti podělit s ostatními? Budeme velmi rádi, zašlete-li nám svůj příběh o operaci - ideálně s fotkami před/po.
Zákrok
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFacelifting je operace obličeje, kdy se odstraněním přebytečné kůže, podkožního tuku a zpevněním vazivového aparátu vypne kůže obličeje, někdy i krku - neck-lift. Provádí se nejčastěji v celkové anestezii, trvá asi 1,5 až 3 hodiny, Hospitalizace je 1 den, celkový obvaz hlavy se odstraní 3.-5. den, rekonvalescence bývá 1-2 týdny, výrazná fyzická zátěz je možná za měsíc.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Obvykle od 51.074 CZK
- Obvykle do 70.939 CZK
- Průměr 61.007 CZK
- Pro přesnou cenu ošetření kontaktujte příslušného lékaře nebo pracoviště.

odpověd
22.12.2009 21:35:
Dobrý den,
příčin Vašeho profilu může být několik. Ideální by byla osobní konzultace přímo s plastickým chirurgem, který Vám navrhne řešení. Přijďte se nezávazně poradit, pak se sama rozhodnete. Ale lékař Vás musí vidět.
Pěkný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Klára
21.12.2009 21:15:
Dobrý večer,
je mi 18 let a a začíná se mi tvořit podbradek,je nějaká "neoperativní " možnost řešení ? ...děkuju za odpověd .
odpověd
30.9.2008 17:34:
Dobrý den,
při tvarových deformitách oblasti krku je třeba vycházet, co je příčinou tohoto problému. Pokud je problém způsoben tukovým polštářem v oblasti podbradku, jistě dobré řešení je liposukce této plochy. Pokud jde o deformitu způsobenou povoleným a rozestouplým svalem /sval platysma/ při dobré pružnosti kůže, pak pomůže endoskopická operace této partie. Pak je celkem 5 jizev : 2 a 2 na každé straně- jedna za ušním lalůčkem, druhá na hranici vlasů šíje, všechny délky asi 2 cm. Pátá jizva je délky asi 3 cm a je umístěna do přirozené rýhy mezi bradou a podbradkem. Pokud je navíc ještě uvolněná kůže, pak přichází v úvahu kombinace plastiky obličeje a krku zatížená typickými, sice skrytými, ale dlouhými jizvami. Na naší klinice Medicom VIP, Praha 1, všechny typy těchto operací provádíme. Vždy je důležité předoperační konzultační vyšetření, při kterém se o všem rozhodne.
S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
odpověd
30.9.2008 13:32:
Dobrý den.
Dá se odpomoci, máte-li zájem, objednejte se u nás.
Dr. Sirotek
odpověd
27.9.2008 19:16:
Dobrý den, pokud chcete, pošlete mi Vaše foto přímý a bočný pohled - celý obličej na mail (info@kurial.cz).
Lze zvážit izolovanou operaci krku tzv neck-lift.
S pozdravem Dr.Kurial